0
AKTIVERA PRESENTKORT BYT PRESENTKORT KUNDSERVICE VANLIGA FRÅGOR OM GO DREAM BLI SAMARBETSPARTNER PARTNERPORTAL
Wellness

Presentkort till wellness upplevelser

Köp en avslappnande present till en du tycker om eller om du vill ta hand om dig själv lite extra med den ultimata avslappningen, med ett wellness presentkort från GO DREAM. Vi erbjuder många olika wellness upplevelser, allt från wellness uppehåll till läckert spa och massage. Presentkorten passar perfekt till födelsedagar, middagsbjudningar, studenten eller om du vill skämma bort din vän.

Om du önskar at få lösa upp muskler och leder, få hudbehandling eller avslappnande aromterapi, så hittar du det helt säkert bland våra wellness presentkort här på sidan.

18 Upplevelser

Kom ihåg wellness i vardagen

Wellness upplevelser är ofta något som kommer i andra hand i den stressiga vardagen. Det betyder oftast inte att man inte har lust till det utan man känner mer att man inte har tid eller pengar till det. Kom ihåg – Du får aldrig glömma dig själv.

Så snart du har klickat ”köp” på din wellness upplevelse vill en känsla av lätthet strömma genom dig. Det är en härlig känsla att skämma bort sig själv som man inte ska undervärdera.

I en värld var många av oss vill klättra i karriärstegen ska man komma ihåg att koppla av. Det kan du bland annat göra med en dag som bara har fokus på ditt välmående. Som minimum bör du tillägna en dag om månaden till att göra precis som du har lust till. Det vill utan tvivel bidra positivitet till din vardag.

Wellness är ett stort begrepp men betyder grundläggande att upprätthålla en god hälsa genom att vara i harmoni med sig själv. Det är något vi alla kan relatera till och något som alla bör sträva efter att uppnå.

Wellness har blivit så populärt att många arbetsplatser har börjat att införa det. För exempel i form av billig massage under arbetstid eller erbjudanden på medlemskap till fitnesscenter.

Hos GO DREAM har vi otaliga paket med presentkort till wellness upplevelser, vad du än vill ha för wellness paket till dig själv eller till nära och kära.


Wellness presentkort: skäm bort dig själv eller andra

Vi erbjuder lyxiga behandlingar till både ansikte och kropp, så du kan välja precis det du har användning för. Vi har både enkla behandlingar eller ett helt uppehåll, där du kan njuta av alla sinnen. Vår lyxansiktsbehandling är otroligt avstressande och samtidigt förebyggande för din hud. En duktig kosmetolog vill använda precis de produkter som passar din hud kombinerat med en avslappnande ansiktsmassage och skön hårbottensmassage. Ett perfekt wellness presentkort till dig själv eller till din vän, flickvän eller mamma. Vi har också andra avslappnande wellness upplevelser med njutning från topp till tå, där du kan få hela paketet med massage, manikyr, pedikyr, ansiktsbehandling och hudanalys. Denna upplevelse ska du möjligtvis sätta en hel dag till, men så lovar vi också att du efterföljande blir fullt uppladdad. Har du lust att avsätta en hel helg kan du också få ett läckert wellness uppehåll. Här vill helgen föregå i ditt eget tempo och du har fri tillgång till wellness området med spa, swimmingpool och jacuzzi. Du har också möjlighet till att köpa till de behandlingar du har lust till. Ett wellness uppehåll är ett riktigt bra sätt att få en wellness upplevelse som du kan dela med en annan. Res iväg med din bästa vän, mamma eller partner och njut en härlig avstressande weekend tillsammans.