Klättra på Mount Everest
19 dagars resa i Nepal

Drömmer du om att uppleva världens högsta berg? Detta är nu möjligt, var med till en oförglömlig resa som varar i 19 dagar på plats i Nepal, och vandra till Mount Everest Base Camp, där du når upp till den högsta punkten på Kala Patthar, där du får DEN bästa utsikten över berget!

 

Din resa börjar vid ankomst till Kathmandu flygplats där du välkomnas till Nepal av din guide som kommer följa dig under hela resan. Efter en kort transfer till ditt hotell kan du ta en välbehövlig vila efter den långa flygningen innan middagen i det berömda Thamel området.

Nu finns det tid till att utforska Kathmandu, innan resan går vidare till Lukla på 2850 meters höjd, där äventyret och resan börjar, upp till Himalaya och världens högsta berg.

 

Upplev den fantastiska naturen och se himlen som skingras och solens strålar som utformar berget till en spira.

Glöm inte kameran till den här oförglömliga upplevelse!

Totalt sett 1 underbar partner

Ram Silwal Adventures

Malmø
19 dagar.
Privat transfer till och från flygplatsen, hotell övernattning i delat dubbelrum, inklusive frukost, privat guide, välkomst och farväl middag i Kathmandu, 3 nätters helpension på Royal Beach Camp i en privat bambu stuga inklusive aktiviteter. Helpension i lokala Guesthouses, sovsäck, privat transport från och till, start och slut destinationen på vandringsleden, professionell guide, första hjälpen kit, hjälp till klättrings utrustning, vandringsledskarta samt vandrings tillåtelse och moms från regeringen är även inkluderat.
Gäller för 1 person.
Flygresa till och från Kathmandu är inte inkluderat i priset. Du skal ha en allmän god fysik och hälsa samt är det ett krav på en giltig reseförsäkring.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 2912

149,00
Klättra på Mount Everest
21.800:-
kr.149
Totalt: 21.800:- Totalt: