Åkpass och entré på Tivoli
Upplev Tivoli och alla åkatraktioner
Åkpass och entré på Tivoli

 

Med detta presentkort får du entré och åkpass till Tivoli för 1 person och får obegränsat åka så mycket du orkar bland alla karuseller.

Njut av en härlig dag i en av världens äldsta nöjesparker!

Tivoli är alltid en upplevelse oavsett när på året man besöker trädgården. Om sommaren kan man njuta av solsken, gnistrande fontäner, doften av popcorn på väg mot den vilda Demonen, en romantisk tur i pariserhjulet eller uppleva HC Andersens äventyr i "den flygande kofferten". Väljer du att besöka Tivoli under sommarsäsongen en fredag kan du även få uppleva fredagsrock där några av nutidens största artister uppträder. 

Under Tivolis öppettider.
Entré och turpass för 1 person.
1 person.
Tänk på att några av åkturerna ställer krav på viss längd och fysik.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3454

149,00
Åkpass och entré på Tivoli
525:-
kr.149
Totalt: 525:- Totalt: