The Lodge
En charmerande idyll mitt i Skåne.

Bli nyförälskade på nytt i en värld blandad av lyx och idyll. The Lodge är ett av Sydsveriges charmigaste hotell.

Beläget på en av Skånes högsta punkter erbjuds du en makalös utsikt över det skånska landskapet bestående av lövskog och böljande fält. Det första som möter er på The Lodge är den rofyllda atmosfären i New England-stil som blir ramen för en skön och romantisk upplevelse för två. Ni kan ta ett djupt andetag och komma ner i varv, och bli ett med harmonin, skönheten, maten och varandra.

 

Vardagslyx
När ni kommer upp till oss på toppen av Romeleåsen checkar ni in på rummet. Känner hur ni slappnar av och bara njuter av att komma undan. Kom ner till vår lounge och mys i sofforna. Är det fint väder och årstid till det, så är vårt trädäck med 4 mils utsikt er naturliga plats. När ni är redo väntar en 3-rätters gourmetmiddag på er, gjord av lokala råvaror. Efter middagen kanske ni dröjer kvar framför brasan och sedan drar ni er tillbaka till de väntande sägarna med sköna duntäcke. Efter en god natts sömn kan ni njuta av lugn och ro, gott kaffe/te och en stor frukost. Så ska en vardag vara! 

 

Friday at The Lodge
Unna dig en lyxig och avkopplande fredagskväll högt över trädtopparna!
Under eftermiddagen bjuds du på tapastallrik i vår mysiga lounge och sedan väntar tillgång till vårt spa, med vedeldad bastu, värmande utomhusjacuzzis och milsvid utsikt över det skånska landskapet.
Under kvällen serveras en 4-rätters middag i vår restaurang och efter en god natts sömn i ett av våra mysiga rum bjuder vi på en välsmakande frukostbuffé. 

 

Weekend in The Spa 
När ni checkat in på ett av de mysiga dubbelrummen väntar en Afternoon tea på er i loungen. Därefter väntar spa-avdelningen med vedeldad bastu och en utomhusjacuzzi med oförglömlig utsikt. På kvällen bjuds ni på en gourmetmiddag bestående av fyra rätter, med inspiration av allt som det skånska landskapet har att erbjuda. Middagen serveras i den vackra matsalen. Låt den goda maten och det vackra landskapet inspirera er och njut av varandras sällskap! Efteråt kan ni slappna av framför brasan i loungen. Om vädret tillåter erbjuds ni en lounge utomhus med 8 kilometers utsikt över nejden.

Föreställ er kvällsdimman som rofyllt bäddar in er. Efter en skön natts sömn omgiven av den vackra naturen serveras ni en härlig, stor frukostbuffé i restaurangen, innan ni checkar ut.

bra att veta

Varaktighet:
Upplevelsen gäller en övernattning.
Inklusive:
Vardagslyx: Måndag - torsdag inkl. trerätters middag, övernattning och frukost. Friday at The Lodge: Fredagar. inkl. tapas, tillgång till spa, 4-rätters middag, övernattning samt frukost. Weekend in The Spa: Lördagar. inkl. afternoon tea, 4-rätters middag, övernattning, frukost och sen checkout.
Gäller för:
Presentkortet gäller för 2 personer i ett dubbelrum.
Viktig info:
All bokningsinformation får du på www.godream.se när du loggat in med ditt presentkort.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 2362

149,00
The Lodge
2.990:-
kr.149
Totalt: 2.990:- Totalt: