Paragliding
Flyg fritt som en fågel, låt vinden viska i dina öron när du provar på tandemskärmflygning
Paragliding

 

Flyg som en fågel och låt vinden viska i dina öron! Se Sverige från ovan och skåda vårt fantastiska landskap! Med hjälp av Sveriges bästa skärmflygningspiloter får du uppleva vårt land ur en vinkel du aldrig sett det från förr! 

 

Presentkortet är giltigt på två platser – På Österlen i Skåne samt i Sala, beläget på bekvämt avstånd från Stockholm, Uppsala, Västerås och Örebro. Upplevelsen skiljer sig lite mellan de båda platserna; 

 

På Österlen flyger du på upp till 100 meters höjd i 15-20 minuter och kan bland annat se ut över Ales stenar.

 

I Sala flyger du med vinsch, och kan på så sätt komma mycket högre. Oftast är flygningarna på cirka 300-500 meters höjd, men det kan hända att ni kommer upp till hela 2000 meter! Flygningen här varar i mellan 5-15 minuter, beroende på väderförhållandena. Flygningar från Sala inkluderar dessutom en film över din flygning.

 

Gemensamt för båda platserna är att det inte krävs någon förkunskap. De erfarna skärmpiloterna håller en säkerhetsgenomgång innan flygningen och sedan är det dags för din flygning, där du får vara ett med fåglarna på ett äventyr du aldrig upplevt förut!

 

Erbjudandet gäller till och med den 16 december 2018 vid köp på godream.se. Var uppmärksam på att rabatten dras av från priset automatiskt och att erbjudandet inte kan kombineras med andra rabatter, vid byte av presentkort eller vid användning av öppet presentkort.

Totalt sett 2 platser

Fly4FUN

Enköping

Airsports Österlen Sandgrenbygg

Glemmingebro
5-20 minuter i luften, beroende på plats och väderförhållanden.
Genomgång av utrustningen och säkerhet. 5-20 minuters flygning. En upplevelse som ger ett minne för livet!
Alla som vill se vackra Sverige från fågelperspektiv. Minimiålder för skärmflyg är 8 år, minimivikt 40 kg, maxvikt 110 kg. Påverkade personer avvisas från upplevelsen.
Minimiålder för skärmflyg är 8 år, minimivikt 40 kg, maxvikt 110 kg. Påverkade personer avvisas från upplevelsen.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3408

149,00
Paragliding
1.195:-
kr.149
Totalt: 1.195:- Totalt: