Provençalsk middag hos Cyrano
-

Provence är kanske en av mest kända regionerna i Frankrike. Här ligger städer som Cannes, Nice och parfymstaden Grasse. Regionens kök visar på en del skillnader mot den franska maten, med en hel del italienska smaker, vilket vi kommer att kunna upptäcka på denna trerättersmiddag för två på Cyrano.

 

Till förrätt äter vi Caprese, en sallad på tomat, mozzarella, basilika och olivolja. När vi njuter av smakerna drömmer vi oss bort till den franska Rivieran, och om vi stänger ögonen för en stund är det nästan som att vi är där. 

Efteråt är det dags för huvudrätt. Här får vi välja fritt mellan alla kötträtter och fiskrätter på menyn. Kanske lockar en halstrad laxfilé eller grillade tournedos? 

 

När vi börjar känna oss mätta kommer vi sedan till desserten, den klassiskt franska rätten Crème Brulée.

Vi är nog många som stått i köket och försökt få till den där krispiga ytan men inte lyckats. Då blir det bättre att äta den på restaurang istället!

 

Cyrano och GO DREAM önskar er en smaklig måltid!

Den tid det tar att njuta en god middag.
En tre rätters middag för 2 med fördrink bestående av sallad Caprese, huvudrätt kött eller fisk samt Crème Brulee till efterätt.
En middag för 2
-

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3623

149,00
Bortlagen produkt