Presentkort Brons

Med ett presentkort Brons ger du mottagaren möjligheten att själv välja sin upplevelse.

Presentkort Brons

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 300:-
kr.149
Presentkort Brons
Totalt: 300:- Totalt:
Ditt presentkort är giltigt till: 2020-11-20
Betyg

Betygsätt den här upplevelsen

Tryck här

Payment icons
Presentkort Brons

 

Ge bort en upplevelsepresent med stor valfrihet! Vi vet att det kan vara svårt att välja present ibland, och därför har vi försökt att göra givandet lite enklare.

 

Med Presentkort Brons kan man nämligen själv välja vilken av alla spännande upplevelser man vill prova. Det ska vara enkelt att ge!

Har du fått Presentkort Brons i gåva?

 

Grattis, då har du har fått en upplevelse som du faktiskt får lov att välja helt själv! Kika bara igenom vårt spännande sortiment, välj en ny upplevelse, och använd sedan Presentkort Brons som betalning när du går till din kundvagn.

För att betala med Presentkort Brons fyller du i det ID-nummer och den aktiveringskod som står på presentkortet du fått. ID-numret och aktiveringskoden skrivs in under ”betala med ett öppet presentkort” i din kundvagn. Därefter väljer du enkelt ”Gå till kassan” för att slutföra ditt köp och få tillgång till din nya upplevelse!

Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum. Var uppmärksam på att upplevelserna kan ändras, utgå eller stiga i pris.
Beror på vilken upplevelse du väljer. Våra upplevelser finns över hela landet och även i utlandet.
Till alla som vill överraskas med en fin upplevelse.
Presentkortet kan inte användas direkt hos våra partner, men som betalningsmedel för en särskild upplevelse på vår hemsida godream.se. Det är möjligt att välja fler upplevelser på samma presentkort, och det är även möjligt att spara restbeloppet om upplevelsen är billigare än upplevelsepresentkortets värde. Är den önskade upplevelse också dyrare är det möjligt att själv betala lite extra.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i