Ölvandring i Göteborg
Lär dig mer om Sveriges främsta ölstad!

 

 

Har du lust till att veta mer om Göteborgs ölhistoria?

Då har du möjlighet att uppleva en spännande ölvandring genom Göteborgs legendariska krogar och olika platser som har haft en stor betydning för öllivet i Göteborg. 

 

Det är en underhållande stadsvandring genom Göteborgs ölhistoria från förr till idag och ut i framtiden.

Här guidas ni av prisbelönta ölbryggare, ölboksförfattare och certifierade öldomare – och självklart får ni smaka öl från Göteborgs framstående ölbryggerier!

 

Ölvandringen pågår i 2 timmar och börjar vid Kopparmärra mitt i Göteborgs centrum och sträcker sig ca 3,5 km runt om staden som slutligen avrundas på Ölrepubliken vid Kronhusbodarna. 

 

Detta är en perfekt upplevelse för dig som vill lära sig mer om öl och ölens historia i Göteborg. Samla dina vänner och få en spännande kväll i ölens tecken!

Ca 2 timmar.
En ölvandring i Göteborg för två.
En ölvandring i Göteborg för två.
Samling vid Kopparrmärra. Slut på Ölrepubliken vid Kronhusbodarna. Längd: 3,5 km Avbokningar senast 7 dagar innan genomförandet.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3735

149,00
Ölvandring i Göteborg
680:-
kr.149
Totalt: 680:- Totalt: