Dakar ökenrally
5500 km från Spanien till Dakar
Dakar ökenrally

Så blir det 100% ökenäventyr på fyra hjul. Vad säger du till 5500 km i 4X4 från Spanien till Dakar i fotspåren av det originella Paris-Dakar Rallyt? Turen går från Almeria i Spanien över Marocko, Mauretanien till Senegal, med start i januari 2018.

 

Detta är en riktig äventyrstur, där du varje dag, i 14 dagar blir satt på prov med bilkörning i en utmanande och öde terräng, med svår navigation och många praktiska utmaningar. Du kör över höga berg, steniga flodbäddar, enorma sanddyner och öde stränder – samt stora öde ökenområden och ett par nationalparker.

Med tält och stormkök varje kväll, gör du bilen klar till nästa dag. Kvällarna används också till att förbereda nästa dags rutt, med karta och gps (information om den kommande dags rutten kommer varje kväll kl. 21.00).

 

Hela projektet handlar om att leva ut en dröm, ett äventyr, uppleva kamratskap, natur och känna den energi, som det ligger i att genomföra ett projekt tillsammans med andra människor och lyckas med det.

14 dagar.
Mat och dryck under körningen (inte lunch). Transport till Spanien och returresa från Senegal. Övernattning i Spanien och Senegal. Övernattning i tält och sovsäck på turen.
Turen är öppen för alla med körkort och kräver ingen speciell rally-licens. Bilen är utrustad till äventyr, men inte höghastighets rally, därför skal fartgränser och andra lokala lagar och regler efterlevas. Du kör i en av våra bilar tillsammans med en annan deltagare. Du ska själv stå för allt underhåll av bilen under turen (med assistans från en av våra mekaniker). Du skal ha en allmän god fysik och hälsa.
Turen är öppen för alla med körkort och kräver ingen speciell rally-licens.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 2753

149,00
Dakar ökenrally
198.000:-
kr.149
Totalt: 198.000:- Totalt: