+2 miljoner har testat våra upplevelser

Norrskensjakt

Leta efter det dansande norrskenet

Norrskensjakt

Omkring Norrskensjakt

 

 

På en träsläde klädd med flera lager mjuka och varma renskinn sitter du bekvämt och njuter av turen. En guide kör släden och 10-14 hundar drar dig genom det lappländska vinterlandskapet. Halvvägs genom turen kommer vi att stanna och göra upp eld, koka kaffe och få lite varmt att dricka. På den här turen är vi ute för att leta efter det dansande norrskenet. Våra hundar tar oss långt ifrån civilisationen och alla ljusföroreningar, vilket ger oss bra förutsättningar för att se norrsken om vädret är på vår sida.

 

Vi vill att alla ska vara med och göra i ordning hundarna. Vi sätter tillsammans på selar och hakar fast dem framför släden. Du kommer att få lära känna hela vårt team redan innan vi åker iväg.

 

Turen är ca 15-20 km, beroende på väder och snöförhållanden. När vi kommer tillbaka till kenneln hjälps vi återigen åt att sela av och släppa hem hundarna till sina hundgårdar.

 

Ingår:
Vinterskor och skoteroverall.

Ingår ej:
Transfer till och från kenneln.
Mössa och handskar

 

Var kan jag använda mitt värdebevis?

Totalt sett 1 underbar partner

Wild Lapland

Lycksele

bra att veta

Varaktighet:
ca 2,5h.
Inklusive:
Turen är för två personer, ca 15-20 km, beroende på väder och snöförhållanden. När vi kommer tillbaka till kenneln så hjälps vi återigen åt att sela av och släppa hem hundarna till sina hundgårdar.
Gäller för:
Alla som vill prova att åka hundspann och se norrsken.
Viktig info:
Vänligen kontakta Wild Lapland för bokning och upplys att du har ett värdebevis från GO DREAM Tel : 0739140472 Ingår: Vinterskor och skoteroverall. Ingår ej: Transfer till och från kenneln. Mössa och handskar

Tidigare recensioner

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 2.800:-
kr.149
Norrskensjakt
Totalt: 2.800:- Totalt:
bottom: 140,