Lakritsprovning
Lakritsprovning hos Lakritsfabriken i Ramlösa
Lakritsprovning

 

 

Av Glycyrrhiza glabras lakritsrot framställer man en massa, som vi kallar lakrits. Den söta smaken kommer från innehållet glykosiden glycyrrhizin, lakritsens viktigaste ingrediens. Vad är sötlakrits? Varför är viss lakrits salt? Vad gör lakrits till en medicin? Frågorna är många och efterfrågan efter denna delikatess växer enormt.

 

Välkommna till Lakritsfabriken i Ramlösa!Här välkommnas ni in i lakritsens värld. Med hög kvalitet, med kunnig personal vägleds ni in det svarta guldets paradis och får lära allt om lakrits och vägledas från lakritsroten till den färdiga produkten.

 

I 4000 år har vi ätit lakrits, nu får ni veta varför.

Totalt sett 1 underbar partner

Lakrtisfabriken i Ramlösa AB Helsingborg

Helsingborg
ca. 1,5 timme.
Lakritsprovning.
1 person.
Ta med upplevelsevärdebeviset till upplevelsen då det gäller som betalning

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3443

149,00
Lakritsprovning
295:-
kr.149
Totalt: 295:- Totalt: