Entré till Köpenhamn Zoo - Vuxen
Entrébiljett till Köpenhamn Zoo

 

Ska det vara exotiskt?

 

Gå då på upptäcktsfärd på ZOO i Köpenhamn. – en djurpark i världsklass - och upplev alla deras olika djur. Några minuter ifrån Köpenhamns Centrum träder du in i en grön oas, där du får uppleva ett exotiskt universum med djur från hela världen.

 

Ett besök till Köpenhamns Zoo är mysigt, socialt och lärorikt. Här kan du uppleva all världens fantastiska djur – från djurlivet på den afrikanska savannen till regnskogens flygande och klättrande och krypande djur till en intensiv polarstämning i ”Den Arktiska Ringen”.

 

Eller om du vågar, så besök den ”Den Levande Natten”, där de har vänt upp och ner på dag och natt, när du träder in i mörkret och bliver omgiven av nattens olika ljud….

 

Avsluta ditt besök med en tur helt uppe i toppen av det 50 meter höga ZOO-tornet, där du får en fantastisk utsikt över Köpenhamns torn och tinnar.

 

Njut av dagen och ha det så roligt!

Totalt sett 1 underbar partner

København Zoo

Frederiksberg
1 dag.
Entré till Köpenhamns ZOO och de upplevelser som är inkluderat i entrén.Gäller för 1 person över 11 år.
1 person över 11 år.
Presentkortet skal medtagas och används som betalning i Zoo´s biljettlucka.Presentkortets giltighetstid är 2 år från köps datum.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 2931

149,00
Entré till Köpenhamn Zoo - Vuxen
225:-
kr.149
Totalt: 225:- Totalt: