0
AKTIVERA PRESENTKORT BYT PRESENTKORT KUNDSERVICE VANLIGA FRÅGOR OM GO DREAM BLI SAMARBETSPARTNER PARTNERPORTAL
Julklapp

Hitta inspiration till den perfekta julklappen

Letar du efter den perfekta julklappen? Vill du ge bort en speciell present som kommer bli ihågkommen och som inte bara är den vanliga stickade tröjan? Då ska du ge en upplevelse i julklapp. Oavsett vem du söker en gåva till så kommer du hitta en upplevelsepresent som passar perfekt passar perfekt till personligheten. En upplevelse kan vara både kul, spännande, avslappnande och lärorik, och är därför en upplagd present för julen.

93 Upplevelser
Julklapp till honom 
Julklapp till henne
Julklapp till mamma
Julklapp till Pappa

Här på sidan kan du hitta inspiration till julklappar till dem som betyder mycket för dig. Känner du en som längtar till att bli bortskämd med en avslappnande upplevelse, då kan ett wellness presentkort vara en perfekt julklapp. Är det en julklapp till en som älskar fart och spänning så rekommenderar vi en av våra action- och adrenalinupplevelser.

¨

Julklappar till alla!

Nedanför kan du se förslag till upplevelsepresenter som är perfekta som en julklapp att placera under ett julträd. Oavsett om du letar efter julklappar till henne, honom eller bara letar julklappar till din egen önskelista, så kommer du helt säkert få inspiration på vår hemsida. Presentkortet blir skickat i en snygg presentask med möjlighet för en personlig hälsning. Är du ute efter att hitta en julklapp i sista ögonblicket kan du också köpa ett upplevelsepresentkort som ett e-presentkort. E-presentkortet levereras till din inkorg på få minuter och kan härefter skrivas ut.


Unika och personliga julklappar

Julen närmar sig och det är tid att komma på bra idéer till julklappar till familjen och vänner. Det är inte alltid som ens närmaste har några särskilt uppfinningsrika julklappsidéer. Om julklapparna i år ska vara något särskilt och något mottagaren vill kunna komma ihåg i lång tid efter så borde du hitta några julklappar som är annorlunda än dem sedvanliga, tråkiga och materiella presenter, så som köksprylar, slips eller vaser. Vill du ge något helt speciellt och minnesvärt, så borde du ge en upplevelsepresent. Om du saknar idéer till årets bästa julklapp så är ett upplevelsepresentkort en bra julklappsidé. Oavsett om du är på utkik efter en julklapp till din man, fru, mamma, pappa, vän eller partner, så är ett upplevelsepresentkort från GO DREAM den perfekt idé till en julklapp.

Om personen du letar en present till inte har någon önskelista bör du titta närmre på våra upplevelsepresenter på den här sidan. Här kan du hitta julklappsidéer till alla typer. Vi har upplevelser som är spännande, hyggliga, avslappnande lärorika. Så det är bara att välja den perfekta upplevelsen. Du finner massor av idéer till julklappar i alla prisklasser och till alla äldre och personlighetstyper. Med inte mindre än över 120 upplevelser hittar du helt säkert en present som mottagaren blir glad för och som nog kommer överraska positivt även om det inte var på önskelistan.


Presentkort till julen

Att hitta den perfekta julklappen är inte en lätt uppgift och man vill helst undgå att den blir ombytt. Med ett presentkort från GO DREAM kan du nästan vara säker på att presenten blir använd med stor glädje och entusiasm. För vem kan inte tänka sig läcker brunch, en härlig massage och spa eller en härlig storstadssemester? Vi har presentkort till alla åldersgrupper, prisklasser och regioner, och du kan få det direkt till dörren hemskickat i en snygg presentask eller till din inkorg som ett e-presentkort. Du väljer ditt presentkort till julen bland mer än 150 olika upplevelser i kategorier som resor och övernattning, adrenalin och mat och gastronomi. Våra upplevelsepresentkort är det upplagda valet till ett presentkort till julen, då du här själv bestämmer priset och mottagaren själv bestämmer upplevelsen. Men väljer du en konkret upplevelse till ditt presentkort, så kom ihåg att GO DREAM ombyter presentkortet gratis i upp till 2 år. Våra upplevelser är ett riktigt bra alternativ till ett presentkort som ska läggas under julgranen.