Familjeäventyr på Öströö Fårfarm
Lammsafari och lunch på Öströö Fårfarm
Familjeäventyr på Öströö Fårfarm

 

Strax utanför Varberg ligger Öströö Fårfarm, ett fantastiskt utflyktsmål för hela familjen.

 

Här kan ni njuta av en dag med god mat, söta lamm, busiga kossor och en fantastisk natur. Den mysiga hantverksboden erbjuder även shopping för den som vill ha med ett fint lammskinn hem, eller delikatesser från gården som får en att tänka tillbaka på den härliga, lantliga vistelsen långt efteråt.

 

När hungern sätter in slår ni er för att avnjuta Öströös delikatesstallrik med gottigheter som rökt lammfiol, paté, och korv – bland mycket annat. Till de små serveras en barntallrik, bestående av Bääwurst på spett, med pasta och grönsaker till.

 

Ingredienserna på era tallrikar har till största möjliga mån producerats på gården. När ni är mätta och nöjda får ni åka på en spännande tur – nämligen lammsafari! På safarin, som pågår under cirka en timmes tid, ger ni er ut på Öströös vackra vidder för att kika på spralliga lamm och komma ännu närmare inpå den fina naturen.

 

Så samla familjen och bege er mot en annorlunda och spännande upplevelse som kommer att uppskattas av såväl stora som små!

 

Hela dagen men lammsafarin tar ca en timme.
Lammsafarie för två vuxna och två barn. Två delikatesstallrikar samt två barntallrikar, dricka ingår ej.
Ett litet äventyr för familjen.
Se vänligast Öströös öppetider på deras hemsida: www.ostroofarfarm.com

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3340

149,00
Familjeäventyr på Öströö Fårfarm
660:-
kr.149
Totalt: 660:- Totalt: