Cocktailprovning
Djupdyk in i cocktailens värld och bredda dina kunskaper
Cocktailprovning

 

Lär dig historian om cocktails, var startade allt, hur har cocktailvärlden utvecklats och vad spår framtiden. Vad är egentligen skillnaden på en cocktail och en drink? Vilka glas är optimala för cocktails? Vad betyder sling, punch, sour och flip?

 

Varför vill James Bond ha en "shaken, not stirred" martini? Vilken är världens mest populära cocktail? Var uppfanns en Irish coffee? Är dill en god komponent i en drink? Frågorna är många och svaren kommer under denna smakrika upplevelsen.

 


Med några av landets mest välrenomerande bartenders fördjupas era kunskaper runt cockatils. Här får ni gå från historiens början med en inblick i framtiden. Under vägen får ni 4 välgjorda drinkar.

 

Totalt sett 1 underbar partner

COCKTAILPROVNING

- Göteborg & Stockholm
1,5-2 timmar.
4 välgjorda cocktails och en kunskap runt cocktails utöver det vanliga.
Alla som vill utöka sina kunskaper inom cocktailens värld. Gäller för 1 person.
All bokningsinformation får du på www.godream.se när du loggat in med ditt presentkort. Åldersgränsen är 18 år på samtliga provningar.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3367

149,00
Cocktailprovning
599:-
kr.149
Totalt: 599:- Totalt: