+2 miljoner har testat våra upplevelser

Champagneprovning

En lyxig champagneprovning är en smakupplevelse sent att glömma

Champagneprovning

Omkring Champagneprovning

 

I denna magnifika upplevelse får ni träda in i champagnens underbara värld och fördjupa er kunskap om varför denna ädla dryck alltid förfört vår gom.

 

Här guidas du av Sveriges mest hängivna sommelierer genom en njutningsfull smakresa du sent kommer att glömma. Du bjuds in till att hitta nya favoritviner som i kombination med olika ostsorter som kommer att få dina smaklökar att jubla.

 

En provning är den perfekta presenten för att överraska kollegan, visa uppskattning till din hjärtevän eller för att skämma bort dig själv lite extra. Det är en utvecklande upptäcktsfärd som berikar dig med kunskaper som du kan glänsa med vid nästa middagsbjudning!

bra att veta

Varaktighet:
Ca 1-2 timmar.
Inklusive:
Champagneprovning ut över det vanliga. En fördjupning och en förståelse runt champagnens värld utlovas, 1 glas mousserande samt 3 glas champagne.
Gäller för:
Alla som vill utöka sina kunskaper i den ädla dryckens värld. Gäller för 1 person.
Viktig info:
All bokningsinformation får du på www.godream.se när du loggat in med ditt presentkort. Åldersgränsen är 18 år på samtliga provningar.

Tidigare recensioner

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 599:-
kr.149
Champagneprovning
Totalt: 599:- Totalt:
bottom: 140,