Bröllopspresenter

Inspiration & idéer till en personlig bröllopspresent

Ett bröllop är för de allra flesta som gifter sig en av de allra största och mest minnesvärda dagarna i livet. Med det sagt är det också ganska självklart att ett så speciellt tillfälle kräver en alldeles särskilt bröllopspresent. En bröllopspresent som inte bara gläder för stunden, utan som blir ihågkommen och som skapar minnen att se tillbaka på under lång tid framöver. Bröllopspresenter består dock allt som oftast av i stort sett samma sak – det är porslin, vaser, heminredning och lite annat smått och gott som brukar fylla presentbordet. Vi förstår såklart varför – det är inte lätt att hitta på en fyndig, rolig, personlig och minnesvärd present. Och då hamnar man lätt i det där klassikerträsket som vi nyligen radade upp.

Men, nu när du hittat hit till GO DREAM kan du glömma alla halvhjärtade presenter du sett förut. Nu har du nämligen möjlighet att ge en helt unik bröllopspresent som brudparet kan uppleva ihop, och som kommer att ge dem nya härliga minnen tillsammans – en upplevelsepresent. Hos GO DREAM hittar du allt ifrån en spännande och äventyrlig tur i luftballong, till en romantisk minisemester i den svenska vildmarken – och mycket annat. Vi har upplevelsepresenter inom de flesta kategorier, anpassade för alla personligheter och dessutom är många av våra upplevelser utformade för att upplevas av just två personer.

38 Vara(or)

Bröllopspresent – inspirerande idéer till upplevelser

Vi har samlat en hel del fina förslag på både romantiska och minnesvärda bröllopspresenter där brudparet får vara med om en upplevelse de sent kommer att glömma. GO DREAMs upplevelsepresenter finns dessutom i alla prisklasser och för alla smaker. En bröllopspresent härifrån kan bestå av allt mellan wellness- eller gourmetupplevelser, eller kanske en tur i Ferrari eller en härlig kryssning till Oslo. Det är (nästan) bara fantasin som sätter begränsningarna.


Hur gör man presenten till ett bröllop personlig?

Om du är bjuden till ett bröllop är presenten det perfekta sättet att visa hur mycket du tycker om brudparet, och dessutom hur väl du kanske känner dem. Därför bör bröllopsgåvan vara något personligt, som visar att du faktiskt tänkt efter ordentligt kring vad som kan passa just till det här brudparet. Traditionella bröllopsgåvor är ofta materiella ting såsom bestick, finporslin eller kanske hushållsmaskiner. Dock känns det väl ofta som att många redan har det mesta som behövs till hemmet? Därmed är det väl roligare att ge bort något som inte bara är nyttigt, utan som är minnesvärt, roligt och kanske alldeles, alldeles underbart (á la Askungen)? Vi menar, att detta underbara är en oförglömlig upplevelse. För hur underbart är det inte att få kvalitetstid tillsammans, medan man upplever något nytt som man sedan kan tänka tillbaka på under många år framöver? Om du vill överraska brudparet med en romantisk gåva, ge dem en oförglömlig tur i luftballong eller en övernattning på spa, som får dem att koppla bort den stress och press de kanske kände med allt som skulle fixas inför bröllopet. Om du tycker att brudparet ska få vidga sina vyer lite, så ge dem en härlig övernattning eller weekendresa. Vi har övernattningar och resor både inom och utom Sveriges gränser.

Om bröllopspresenten i stället ska vara mer åt det spännande och adrenalinfyllda hållet, så spana in alla adrenalinupplevelser från GO DREAM. Kanske vill du att de ska få prova på att köra sportbil, testa vingarna med Paragliding, eller något helt annat? Enbart fantasin sätter gränser för hur personlig och spännande bröllopspresenten från dig blir.


Hur mycket pengar ska man lägga på bröllopspresenten?

En av de stora och återkommande frågorna när man ska köpa bröllopspresent är hur mycket man egentligen ska köpa för. Vad ska en bröllopspresent kosta om det är till en familjemedlem, och hur mycket ger man för om det är till någon som man kanske inte har riktigt lika nära kontakt med? Ofta är det en bra idé att avtala en summa inom familjen så att alla är överens om vad som är rimligt att lägga på bröllopspresenten. För det mesta är det ju ändå, vilket inte är så konstigt, brudparets föräldrar som lägger mest pengar på bröllopsgåvor, medan syskon och mor- och farföräldrar kanske ger för ett något mindre belopp.

Om bröllopspresenten däremot är till ett kompispar kan det vara svårare att komma överens om ett visst belopp att ge för. Där kan det kanske vara läge att tänka på och jämföra med vad man tidigare gett till vännerna i födelsedagspresent eller vid andra tillfället där ni firat varandra.


Få inspiration till den perfekta upplevelsen till brudparet

Med fler än 130 upplevelsepresentkort hittar du säkert en riktigt bra bröllopspresent från GO DREAM. Om du kikar runt i vårt sortiment kommer du hitta både gastronomiupplevelser, presentkort till resor & övernattningar, eller vilda äventyrsupplevelser. Några av de mest populära upplevelserna för par är presentkort till massage och spa, hotellövernattning och gourmetupplevelser.

GO DREAMs upplevelser finns i alla prisklasser och för alla smaker, och därför vågar vi nästan garantera att du hittar den perfekta bröllopspresenten hos oss – oavsett om du ska gå på brorsans, bästa kompisens, eller kollegans bröllop.