Blanda eget snus
Låt dig förföras av lakrits, bergamott och vanilj. Gå vilse bland punsch, calvados och whiskey. Tänj dina gränser i snusets värld och upptäck nya smaker och aromer.

 

Låt dig förföras av lakrits, bergamott och vanilj. Gå vilse bland punsch, calvados och whiskey. Tänj dina gränser och upptäck nya smaker och aromer.

 

Snusrecepten var under 1800-talet en välbevarad företagshemlighet. Det gällde att konkurrenterna inte fick nys om vilka ingredienser och aromer man använde sig av.

Med hjälp av vår ciceron får du förutsättningarna för att kunna sätta ihop din egen perfekta snusblandning. Vem vet - kanske är just du vår nästa Ljunglöf eller Boman?

 

Kom ihåg att vi har 18-års gräns på samtliga provningar.

Totalt sett 1 underbar partner

Snus- och Tändsticksmuseum

Stockholm
1.5 timme.
Genomgång av snustets historia. Blanda och smaksätt ditt eget snus inklusive en dosa att ta med sig hem.
Alla över 18 år som vill fördjupa sig i snusets värld och skapa sig den perfekta dosan att ta med sig hem med en smakupplevelse utöver det vanliga. Upplevelsen sker i grupp.
Minimiålder 18 år. Medtag legitimation.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3254

149,00
Blanda eget snus
395:-
kr.149
Totalt: 395:- Totalt: