Bed & Breakfast
Fly vardagen och njut av varandras sällskap

Sängen är bäddad, och frukosten är serverad. Dagen är er!

 

Fly vardagen och njut av varandras sällskap med en mysig och otraditionell övernattning någonstans i Danmark eller Sverige.

Dröm er bort och unna er att få tid till varandra – prioritera gemenskap och härlig samvaro. Här får ni möjlighet för att slappna av och njuta, och fylla tiden med härliga upplevelser. Inspireras och sätt färg på tillvaron. Njut av naturen, shoppa i storstaden eller turista på hemmaplan, ni bestämmer, när, var och hur.

 

Vi väntar på er.

Totalt sett 1 underbar partner

Charlottenlund Långaryd

Långaryd
1 övernattning.
1 övernattning + frukost för 2 personer.
Presentkortet gäller för 2 personer.
Ev. tillägg på helger och i högsäsong kan tilkomma. Extra kostnader för resa till och från Danmark och de specificerade orterna är inte inkluderat i priset.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 2734

149,00
Bed & Breakfast
749:-
kr.149
Totalt: 749:- Totalt: