Flyg luftballong

Njut av den fantastiska utsikten

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 1995,-
kr.149
Flyg luftballong
Total: 1995,0000,- Pris
Betygsätt den här upplevelsen

Tryck här

Flyg luftballong

Att flyga varmluftsballong är en oförglömlig upplevelse där du på ett fascinerande sätt tar dig ljudlöst genom luften och över det vackra landskapet under dig. Du upplever ett sätt att sväva som markant skiljer sig från att flyga flygplan och helikopter. Ett minne för livet!

Då luftballonger alltid flyger med vindens riktning och hastighet, kan man aldrig precis förutse, var man kommer att flyga, vad man kommer att se, och exakt var man landar. Blir din flygtur över stadens tak och trafik, över skog och mark, eller kanske över ditt eget hus?

Oavsett var du kommer att flyga,  kommer du att bli andlös över denna hänförande upplevelse när du flyger över det fantastiska landskapet.

Du svävar alldeles stilla och ljudlöst i luften på ca 500 meters höjd och kommer att njuta av varje sekund av den en timme långa resan.

Din färd startar ca 2-4 timmar före solnedgången tillsammans med en kunnig ballongförare som tryggt är din följeslagare hela vägen. Du har möjlighet att få hjälpa till med att förbereda flygningen och med att fylla varmluft i ballongen. När alla förberedelser är klara lyfter ni upp i ett lugnt tempo, där ni i lugn och ro kan njuta av utsikten och den friska luften. Ballongfärden inkluderar en lättare måltid samt ett glas champagne efter landning.

Ge bort en ballongflygning till en som fyller år eller en present till den du älskar!

Den sammanlagda längden på upplevelsen är 3-4 timmar, varav ballongfärden tar ca en timme
Ca en timmes ballongfärd med välkomst, check- in och säkerhetsbriefing, det finns även möjlighet för att hjälpa till med uppsättning av ballongen. Inkluderar ett glas champagne med tilltugg och kaffe efter flygningen, samt ett personligt signerat ballongdiplom.
Presentkortet gäller för en person
Denna resa kräver att man kan stå upp i en timme Man måste vara minst 130 cm lång Om din vikt övergår 120 kg eller mer måste man köpa 2 platser Gravida får tyvärr inte deltaga Personer med hjärtproblem och epilepsi måste ha ett läkarintyg Deltagare som är alkohol eller drogpåverkade kommer att avvisas Barn under 18 år reser i sällskap med en vuxen eller har målsmans underskrift. I händelse av en inställd ballongfärd kommer ett alternativt datum att erbjudas OBS: Boka i god tid!
Var kan jag använda mitt värdebevis?

Vi packar in din upplevelse fint

Det är tanken som räknas, men det finns inget bättre än att få en present som är fint inslaget.

E-PRESENTKORT

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-mail och så kan du skriva ut det och packa in det så som du önskar.

PRESENTASK

At du mer till det enkla så kan vi packa in ditt presentkort i en exklusiv presentask.