Flyg luftballong

Njut av den fantastiska utsikten

Flyg luftballong

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 2.395:-
kr.149
Flyg luftballong
Totalt: 2.395:- Totalt:
Ditt presentkort är giltigt till: 2020-11-20
Betyg

Betygsätt den här upplevelsen

Tryck här

Payment icons
Flyg luftballong

Att flyga varmluftsballong är en oförglömlig upplevelse där du på ett fascinerande sätt tar dig ljudlöst genom luften och över det vackra landskapet under dig. Du upplever ett sätt att sväva som markant skiljer sig från att flyga flygplan och helikopter. Ett minne för livet!

Då luftballonger alltid flyger med vindens riktning och hastighet, kan man aldrig precis förutse, var man kommer att flyga, vad man kommer att se, och exakt var man landar. Blir din flygtur över stadens tak och trafik, över skog och mark, eller kanske över ditt eget hus?

Oavsett var du kommer att flyga, kommer du att bli mållös över denna hänförande upplevelse när du flyger över det fantastiska landskapet.

Du svävar alldeles stilla och ljudlöst i luften på ca 500 meters höjd och kommer att njuta av varje sekund av den en timme långa resan.

Din färd startar ca 2-4 timmar före solnedgången tillsammans med en kunnig ballongförare som tryggt är din följeslagare hela vägen. Du har möjlighet att få hjälpa till med att förbereda flygningen och med att fylla varmluft i ballongen. När alla förberedelser är klara lyfter ni upp i ett lugnt tempo, där ni i lugn och ro kan njuta av utsikten och den friska luften. Ballongfärden inkluderar en lättare måltid samt ett glas champagne efter landning.

Ge bort en ballongflygning till en som fyller år eller som present till den du älskar!

 

Den sammanlagda längden på upplevelsen är 3-4 timmar, varav ballongfärden tar ca en timme.
Ca en timmes ballongfärd med välkomst, check- in och säkerhetsbriefing, det finns även möjlighet för att hjälpa till med uppsättning av ballongen. Inkluderar ett glas champagne med tilltugg och kaffe efter flygningen, samt ett personligt signerat ballongdiplom.
Presentkortet gäller för en person.
Denna resa kräver att man kan stå upp i en timme. Man måste vara minst 130 cm lång. Om din vikt övergår 120 kg eller mer måste man köpa 2 platser. Gravida får tyvärr inte deltaga. Personer med hjärtproblem och epilepsi måste ha läkarintyg. Deltagare som är alkohol- eller drogpåverkade kommer avvisas. Barn under 18 år reser i sällskap med en vuxen eller har målsmans underskrift. I händelse av en inställd ballongfärd kommer ett alternativt datum att erbjudas. OBS: Boka i god tid!

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i