Bakkurs för 1 person
Bakkurs för 1 person

 

Känner du någon som alltid drömt om att blir ett riktigt proffs på bakverk? Sådär så att man kan ha söta och goda tillställningar där hemma med vännerna?

I så fall kommer upplevelsen Bakkurs för en person att bli en riktigt uppskattad present. Det kan också vara något för den som vill förverkliga drömmen om ett eget café, eller för att föra de traditionella svenska bakverken vidare i dagens globala värld.

 

I denna lärorika bakkurs får du pröva på att baka flera olika svenska klassiker, som kommer få det att vattnas i munnen bara vid åtanken – eller vad sägs om en riktigt saftig jordgubbstårta, där du dessutom får lära dig att slå grädden på bästa sätt, för att den ska behålla sin luftiga konsistens.

 

Under dagen får du även pröva att baka olika sorters bullar och lära dig att få till den rätta segheten i en söt och god gräddkola.

 

Det är helt enkelt en upplevelse du inte vill gå miste om! En lärorik erfarenhet du kan ha med dig resten av livet, och glänsa med vid kommande midsommarfirande eller sommarkalas, när du bjuder hem vännerna på fika eller när du ska göra den perfekta kolan vid julbaket. 

 

OBS! För tillfället är denna upplevelse inte tillgänglig för bokning på grund av sjukdom. 

Kontakta kundservice för mer information på telefonnummer: 08-52 50 24 06 eller på e-mail: info@godream.com

En eftermiddag fylld av bakning.
Upplevelsen bakkurs för 1 är en utmärkt present till den som vill öka sina kunskaper i bakning & desserternas underbara värld. I denna kurs lär du dig göra bakverk eller desserter ex att slå grädde, göra en jordgubbstårta, baka bullar eller göra den perfekta gräddkolan.
Alla som vill lära sig allt om bakning och söta saker.
Bokningsinformation fås på www.godream.se efter köpt presentkort. Denna kurs finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3458

149,00
Bortlagen produkt