Ansiktsbehandling
Lyxig ansiktsbehandling för 1 person

 

Ge din hud ny lyster, med en härligt välgörande ansiktsbehandling! En ansiktsbehandling är presenten som uppskattas av alla, eller den perfekta vardagslyxen när du vill unna dig själv det där lilla extra.

 

Din hy utsätts varje dag för många olika påfrestningar utifrån – det kan vara skärmljus, vind, sol, eller olika sminkprodukter. Den fina, känsliga huden i ansiktet påverkas lätt av alla dessa faktorer, och därför är det bra att ge huden lite extra vård ibland. Så luta dig bekvämt tillbaka, och njut av att bli ompysslad av duktiga hudvårdsterapeuter som kommer att ge din hy en helt ny glöd!

 

Totalt sett 17 platser

HälsoOasen

HÄSSLEHOLM

Spa Linaro på Ulfsunda Slott

Bromma

Milstenen Spa

Malmö

Kvinnlig Klinik Estetik

Stockholm

Kornets Hälso Spa

Stockholm

Spa Merkle

Göta lilla Edet

Cavi Lipo Göteborg

Göteborg

Mandorla Stil & Spa

Göteborg

Lilla Hälsobutiken

Göteborg

Oss hår och skönhetssalong

Göteborg

Reborn Avenue

Helsingborg

Optimal Hudvård Jönköping

Jönköping

SPA Relaxcenter

Norrköping

Riddarkliniken

Stockholm

Studio Fashion / Senses

Värnamo

Wellness Spa

Västerås

SPA-Kliniken i Östersund

Östersund
Koppla bort vardagen för en stund och njut av en skön ansiktsbehandling.
Ta hand om dig själv, eller skäm bort en vän med en riktigt härlig present i form av en välgörande ansiktsbehandling! Med en Ansiktsbehandling från GO DREAM kan du välja mellan flera olika typer av behandlingar - vad sägs om klassisk ansiktsbehandling, Galvanic eller Repair & Protect?
Ägna lite extra omtanke åt sig själv – för att du är värd det!
Innehållet kan variera mellan olika skönhetssalonger, vi garanterar dock att innehållet svarar till presentkortets värde.Upplevelsen bokas direkt hos den skönhetssalong du vill besöka. Tänk på att det är salongens bokningsregler som gäller.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3331

149,00
Ansiktsbehandling
699:-
kr.149
Totalt: 699:- Totalt: