Apokalyps eller Middagsmord

 

Är du trött på tråkiga middagsbjudningar?

Vill du få dina vänner att gå in i en roll du aldrig sett dem i förut?

I så fall är Apokalyps eller Middagsmord helt rätt för dig! Denna upplevelse innehåller ett fysiskt paket som du får hemskickat till dig. I paketet, som är för åtta personer, finns det material och rekvisita som kommer leda till en helt fantastisk kväll!

 

Du väljer själv vilket av följande två teman du vill att kalaset ska ha:

 

Apokalyps

Du och dina gäster spelar varsin roll i en postapokalyptisk värld.

Tillsammans tvingas ni, trots era olikheter, att slå era huvuden ihop för att komma fram till en lösning som räddar världen från ett farligt virus. Alla får unika ledtrådar, som utan sammanhang inte säger särskilt mycket.

Ett utmärkt sätt att liva upp festen, samtidigt som de som vill får möjlighet att gå in i sin roll till fullo!

 

Middagsmord

Ni har samlats för en trevlig kväll med middag – men helt plötsligt sker ett mord. Ni spelar alla var sin roll, och en av er är mördare.

Varje karaktär sitter på sin del av lösningen till gåtan och med hjälp av ledtrådar, mingel och improvisation kan ni ta reda på vem den skyldiga är!

Totalt sett 1 underbar partner
I lådan finns allt material färdigt och förberett (på ett sådant sätt att även du som är spelledare kan vara med och gissa vem det var som begick brottet. Denna upplevelse är för 8 personer.
Alla som vill ha en lyckad middag
Innehållet i lådan är specialtillverkat efter antal personer med en personlig prägel, så öppet köp gäller inte. Tänk på att det kan ta upp till 6 arbetsdagar innan du får ditt paket.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3676

149,00
Apokalyps eller Middagsmord
1.272:-
kr.149
Totalt: 1.272:- Totalt: