Tapaskurs

Lär dig tillaga en spansk specialitet

Tapaskurs

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 1.470:-
kr.149
Tapaskurs
Totalt: 1.470:- Totalt:
Payment icons
Tapaskurs

 

Är du typen som älskar att äta många olika smårätter på samma gång? Sådär så att man får flera olika smaker tillsammans i en ljuvlig blandning?

 

Då är tapas helt klart något för dig. Och för att du ska kunna utveckla dina smaklökar och kunskaper inom detta härliga matkoncept (som man bara inte kan få nog av, speciellt eftersom det går att variera närmast i oändlighet) ska du såklart gå en tapaskurs.

Eller ge bort en tapaskurs för den delen. Vi vågar nästan lova att det kommer bli en uppskattad present till bästa vännen, syrran, pappa, kollegan eller hjärtevännen.

 

En tapaskurs är nämligen upplevelsen som passar för alla matintresserade som ytterligare vill utöka sina kunskaper inom detta smakrika område.

 

Tapaskursen ges av Henriks Matbod, som med sina erfarna och duktiga kockar kommer att ta dig på en förträfflig kunskapsresa genom smakernas värld. Under resans gång lär ni er att laga ett flertal olika tapasrätter bestående av både fisk, kött och vegetariska rätter.

Dessutom diskuterar ni tillsammans vilka smaker som gör sig bra tillsammans, och varför, samt vilka olika typer av rätter som gifter sig fint med varandra. Dessutom får ni tips och tricks för vad man ska tänka på för att hålla det snyggt, rent och ordningsamt där hemma (vilket kan underlätta arbetet i köket oerhört) och hur man kan tänka och planera för att arbeta så effektivt som möjligt.

Dessutom får du råd omkring hur man bäst omhändertar sina redskap, som exempelvis knivar, och andra knep man kan tillgå i kökets underbara värld.

ca 2,5 timmar.
En matlagningskurs i tapas för en person
För en person som vill bli mästare i köket.
En matlagningskurs i tapas för en person. Stockholm, Göteborg , Malmö och Uppsala

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i