Snow Quad - ett familjeäventyr
Ett fartfyllt äventyr för familjen
Snow Quad - ett familjeäventyr

 

 

Ta med familjen på ett vinteräventyr som ni sent kommer att glömma! Prova våra Snow Quads och upplev Åres fantastiska vildmark.

Ni kommer under 2 timmar i vårt familjeäventyr få ett anpassat program för familjen så en vuxen kör maskinen och övriga familjemedlemmar fördelas på passagerarplatsen och i den bekväma släden.

Vi stannar givetvis för en vildmarksfika längs turen.

 

Att köra Snow Quad är både enkelt och säkert och vår guide går alltid grundligt igenom alla instruktioner innan vi ger oss ut på äventyr. Hjälmar ingår till de som sitter på Snow Quad och till de vuxna finns handskar, overall och kängor att låna på plats.

 

Extra info: Den som kör maskinen måste ha körkort för bil och den som eventuellt sitter bakom måste vara så pass stor att denna kan hålla runt midjan på den som kör. Ingen åldersgräns eller krav för dom som sitter i släden.

 

Körkort samt varma kläder hjälm igår till de som sitter på Snow Quad samt till den vuxen som kör kan handskar, overall och kängor lånas på plats. Barnen måste ha egna varma kläder, skidkläder fungerar fint.

Totalt sett 2 platser

Explore Åre AB

Åre

Åre Nature Adventures

Åre
Ca 2 timmar + tid till ombyte
Ett fartfyllt äventyr för familjen
2 vuxna och 3 barn under 12 år
Denna upplevelse gäller för 2 vuxna och 3 barn under 12 år Den som kör maskinen måste ha körkort för bil och den som eventuellt sitter bakom måste vara så pass stor att denna kan hålla runt midjan på föraren. Ingen åldersgräns eller krav för de som sitter i släden. Våra Snow Quads och slädar är försäkrade och under färd är den som framför fordonet ansvarig för eventuellt uppkomna skador. Vid en olycka som orsakas av den som kör debiteras en självrisk på 10000 kr.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3589

149,00
Snow Quad - ett familjeäventyr
1.990:-
kr.149
Totalt: 1.990:- Totalt: