Parfymkurs
Designa din egen doft
Parfymkurs

 

 

En parfym är en gåva som ofta står högt upp på önskelistan vid födelsedagar och julaftnar, eller kanske som överraskningspresent på Alla hjärtans dag.

 

Men, alla som varit på jakt efter en parfym vet nog också hur svårt det är att hitta rätt. Man doftar och doftar, men blir kanske inte mycket klokare på vilken doft som ska få följa med hem i presentasken.

 

Därför vill vi tipsa om att i stället ge bort en upplevelse där mottagaren får den spännande möjligheten att designa sin helt egna doft – nämligen en parfymkurs.

 

En parfymkurs är perfekt för den skönhetsintresserade, för den som bara inte kan hitta den helt rätta doften i sortimentet på butikshyllorna idag, eller för den som helt enkelt vill prova något nytt och spännande.

Under kursen tar de duktiga ledarna med dig på en resa inom parfymens värld, som börjar med lite historia och fortsätter med att ge dig kunskap om hur man bygger upp en parfym.

Sedan är det dags att ge sig in i dofternas värld på riktigt – du får nämligen i lugn och ro dofta dig igenom cirka 100 olika dofter, och betygsätta dessa för att komma fram till vilka som är just dina favoriter.

 

När du hittat dina personliga favoriter får du hjälp med att sätta samman dessa till din helt egna parfym, som du sedan får med hem.

 

Kursen varar i omkring 4 timmar och under tiden bjuds det på te eller kaffe samt frukt och nötter. 

Totalt sett 1 underbar partner

Primulina

Johanneshov
ca 4 timmar
En spännande möjligheten att designa sin helt egna doft
För 1 person
En spännande möjligheten att designa sin helt egna doft . För 1 person. Designa din egen parfym som du sedan får med hem. För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se. Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3599

149,00
Parfymkurs
1.050:-
kr.149
Totalt: 1.050:- Totalt: