Nordisk gastronomisk vandring
Upplev det nordiska köket
Nordisk gastronomisk vandring

 

Vi börjar denna resa i området Östermalm, populärt bland dem rika och kända, där vi introducerar dig till traditionell svensk mat. Från rikt smaksatta ostar till utsökta viltkött. Till detta serveras en öl som är krönt till guldet från norr.


Du får en röda mattan-liknande infusion till en värld av svenska läckerheter när vi besöker Östermalms saluhall.

 

Mot hjärtat av Stockholm kommer vi att avnjuta en traditionell svensk lunch, där du kommer att bli presenterad för kronjuvelen i vårt stolta nordiska kök - köttbullen. Du kommer att lära vilken typ av potatis som ska serveras till, och varför vi har just lingonsylt som tillbehör, samt annan rolig fakta. När vi rör oss vidare kommer vi att guida dig igenom vackra Kungsträdgården. Vi kommer även att passera området som Vogue Magazine röstade fram till tredje coolaste distriktet i världen. Smakresan avslutas i gamla stan, ett område som är daterat till 1200-talet och består av medeltida gränder och vacker arkitektur.

 

Här kommer du att få smaka på traditionella karameller och godis.

 

Vegetariska alternativ kan ordnas, men vi kan inte ordna en 100% vegansk meny på grund av alla olika smakproverna.

 

Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.
För 1 person som vill uppleva nordisk matkultur.
För 1 person som vill uppleva nordisk matkultur.
Upplevelsen gäller för 1 person som älskar mat. Tänk på att boka denna upplevelse minst 24h innan ni vill använda ert presentkort. Nordisk matvandring kan bokas måndag och söndag kl 1000. Mötesplats: Östermalms Saluhall, Östermalmstorg 114 42 Stockholm Språk: Engelska eller Svenska Gångavstånd: ca 4 km För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3519

149,00
Bortlagen produkt