Grillkurs Gourmet
Tillaga en trerätters middag på grillen
Grillkurs Gourmet

 

Vill du ta dina kunskaper vid grillen till en helt ny nivå?

 

Vi på GO DREAM tagit fram en brinnande het upplevelse för alla grillfantaster därute, nämligen Grillkurs Gourmet! Rubriken talar för sig själv - efter denna upplevelse kommer du att ha erhållit mästartiteln i grillning. Du kommer nämligen att kunna bjuda dina gäster på en trerätters middag där allt är tillagat vid grillen!

 

I upplevelsen Grillkurs Gourmet får du spendera en dag med de professionella kockarna på Henriks Matbod, som behärskar det där med mat och eldslågor alldeles utmärkt. Under dagen kommer ni att tillaga en förrätt, en huvudrätt och en efterrätt(!) vid de flammande lågorna. Menyn som tillagas varieras från gång till gång och anpassas efter rådande säsong.

 

Efter kursen kommer du att vilja spendera hela dagar vid grillen oavsett säsong (du känner ju till devisen "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"…) för att dina smaklökar kommer att sukta efter det, och för att du kommer känna en brinnande iver att imponera på dina inbjudna gäster under en alldeles utsökt, rykande het middag. Grillat har aldrig smakat så gott!

 

PS. Ett glödhett tips är att ge bort denna spännande och lärorika upplevelse i present! 

 

OBS! För tillfället är denna upplevelse inte tillgänglig för bokning på grund av sjukdom. 

Kontakta kundservice för mer information på telefonnummer: 08-52 50 24 06 eller på e-mail: info@godream.com

Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.
För 1 personer som vill bli mästare i gourmetgrillning.
För 1 personer som vill bli mästare i gourmetgrillning
För 1 personer som vill bli mästare i gourmetgrillning. För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3516

149,00
Bortlagen produkt