Gör om mig styling de Lux

 

 

Med denna upplevelse får du en fullständig make-over med efterföljande make-up och hårstyling!

 

Vi ger dig en helt ny och stilsäker personlig stil! Under totalt 6 timmar får du en omfattande färg, form och stilanalys och styling.

 

Vi har två studios i Stockholm och Helsingborg där vi handplockat kläder, accessoarer, skor och väskor anpassade för din nya stil där vi säkerställer att din personlighet, färg och form framhävs för ett stilsäkert uttryck som stödjer dina målsättningar och livssituation.

 

Vi går igenom hur man klär sig efter sin bästa form, vilka färger man passar bäst i, hur man sätter samman stilsäkra outfits och bygger upp en strategiskt hållbar garderob.

 

Allt dokumenteras i en digital mood-board. Ni bjuds under dagen på lunch, fika, mousserande med tilltugg. Stylingen föregås av en kontakt mellan er och våra personliga stylister.

Gör om mig styling de Lux ca 6 timmar.
Gör om mig styling de Lux för 1 person.
Till kvinnan eller mannen som vill utveckla ett starkt personligt varumärke.
All bokning sker genom www.uarestudios.com Innan styling blir ni kontaktad av er personliga stylist. Under stylingen bjuds ni på lunch, fika, mousserande och snacks.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3752

149,00
Bortlagen produkt