Gastronomisk Vintervandring
Gastronomisk Vintervandring i Åre
Gastronomisk Vintervandring

 

Varför inte prova en gastronomisk snöskovandring genom ett fantastiskt vinterlandskap i ett klimat där smaker, dofter och temperaturer kommer att upplevas på ett nytt och unikt sätt! 

 

Under vår vandring genom vinterlandskapet stannar vi på tre olika platser. Varje paus har ett tema och det bjuds på lokala delikatesser från närområdet såsom en lokalproducerad soppa, lokalproducerat bröd, lokalproducerad ost samt lokal glögg och choklad.

 

De råvarorna det bjuds på under vandringen varierar något under säsongen men vår guide har alltid en intressant historia om såväl produkterna vi äter och de lokala producenterna som har förädlat dem.

 

Vår vandring börjar och avlutas vid Copperhill i Åre och är ca 1,5 km lång.

Totalt sett 2 platser
ca 1,5-2 timmar
Vandring med snöskor och provsmakning av lokalproducerad mat.
För 1 personer som vill ha ett matäventyr.
Upplevelsen gäller för 1 person som vill uppleva en matvandring i fantastisk fjällmiljö. Varma kläder efter väder och stabila skor. Snöskor, stavar, guide och lokala smakprov ingår. Möjlighet finns att hyra skoteroverall och handskar om det är mycket kallt. Åldersgräns: Från ca 15 år. För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3601

149,00
Gastronomisk Vintervandring
790:-
kr.149
Totalt: 790:- Totalt: