+2 miljoner har testat våra upplevelser

Bastuflotten i Stockholm

Omkring Bastuflotten i Stockholm

 

Det finns få platser som är mer passande för att filosofera och diskutera än på en bastuflotte. En tur med bastuflotten ger dig en oförglömlig avslappnande upplevelse i Stockholms inre skärgård. Ta med din familj, vänner eller kollegor på ett nytt sätt att umgås på i en härlig miljö.

 

Att hyra en bastuflotte i Stockholms inre skärgård är perfekt för alla typer av evenemang. Är det tid för att umgås med kollegorna? Är det planer för en svensexa eller möhippa? Eller är ni en grupp vänner som bara vill komma iväg från vardagsstressen och prata gamla minnen eller framtiden?

 

Ni kan kombinera er tur med bastuflotten i samband med andra aktiviteter. Ni kan bland annat ta bastuflotten till närliggande restauranger som Hamnkrogen Stocksund eller Restaurant Bockholmen.

Ni kanske har haft ett möte på Cedergrenska Tornet och vill avrunda kvällen med en uppfriskande bastun och en simtur.

 

Utöver en avslappnande och genuin vedeldad bastu får ni också tillgång till ett omklädningsrum och ett soldäck med markiser.

Detta är ett ypperligt sätt att koppla av på. Samla dina vänner, kollegor eller bekanta för en härlig tur med bastuflotten som kan nyttjas hela året runt!

Var kan jag använda mitt värdebevis?

Totalt sett 1 underbar partner
Visa på kartan

bra att veta

Varaktighet:
1 timme – Tillägg förekommer vid köp av mer tid
Inklusive:
1 timme bastuflotte i Stockholm för 12 personer – Tillägg förekommer vid köp av mer tid
Gäller för:
Alla som vill ha en underbar dag med familj, vänner eller kollegor.
Viktig info:
Mat och dryck: Kan erbjudas lätt mat, snacks, gasgrill, drycker och handdukar på begäran. Bastuflotten är indelad i en bastu, omklädningsrummet och soldäck med markiser. Kallt och varmt sötvatten, stereo, spegel, avkopplingsstolar och bänkar. Besättning, schampo och tvål ingår. Ta med egna badkläder. För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se. Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.

Tidigare recensioner

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 3.750:-
kr.149
Bastuflotten i Stockholm
Totalt: 3.750:- Totalt:
bottom: 140,