Zombie Escape

Skulle du överleva en zombieapokalyps?

Zombie Escape

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 595:-
kr.149
Zombie Escape
Totalt: 595:- Totalt:
Payment icons
Zombie Escape

Förbered er för det häftigaste zombie-skräckupplevelsen i världen. Vi erbjuder er möjligheten att se om ni har modet och skickligheten att överleva en Zombieapokalyps.

 

Om Zombie Escape

Ett hemskt domedagsvirus har på kort tid spridit sig över världen och apokalypsen är nära då smittade, köttätande Zombies tagit över. Det dödliga viruset har skapat anarki i alla länder och skördat oräkneliga offer. Inget verkar fungera för att stoppa virusets framfart och inget botemedel eller antivirus har funnits. Fram tills nu…

I en hemlig forskningsanläggning har militär och forskare med deras familjer stängt in sig för att finna ett antivirus mot den härjande pandemin. Precis när man tror sig ha funnit ett fungerande botemedel händer det ofattbara. Man förlorar kontakten med delar av anläggningen.

 

Ert uppdrag är att lokalisera och ta er ut med antiviruset för att kunna rädda världen. Beväpnade med endast enklare vapen måste ni ta er genom det helvete anläggningen har blivit. Bakåt finns ingen räddning enda vägen ut är framåt. Förhoppningsvis kan ni hitta mer vapen och kanske fler överlevande längre in i anläggningen. Tiden är knapp och ni är världens sista hopp!

Ca. 1-2 timmar. Upplevelsen är inte väderberoende.
Alla deltagare går som överlevande i en grupp på 3-6 personer för att rädda världen. Erfarna instruktörer ger en noggrann uppdragsbeskrivning innan det är dags er in i komplexet. Batalj står för alla skådespelare/statister ni fokuserar på att överleva och klara uppdraget. Ni kan försvara er med buffervapen som ni hittar längs vägen. Anläggningen ni tar er igenom är enorm och det tar ca. 90 minuter bara att ta sig igenom.Varje grupp får en egen starttid på något av de datum och tider som finns annonserade. Vi föreslår att man kommer minst 30 minuter innan för registrering och genomgång på plats.
Alla över 13 år som vill prova att överleva en Zombieapokalyps.
Vänligen läs regler för zombie event och viktig information på www.bataljevent.se/regler-pa-escape/ innan du bokar din upplevelsen. Åldersgränsen är 13 år.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i