Ystad Saltsjöbad - Deluxe

The Creek Experience

Lagerstatus: På lager

149,00
Välj
Totalt: 5.065:-
kr.149
Ystad Saltsjöbad - Deluxe
Totalt: 5.065:- Totalt:
Betyg

Betygsätt den här upplevelsen

Tryck här

Ystad Saltsjöbad - Deluxe

Ni ska ingenstans, och det är precis så det ska vara. Se fram till ett avslappnande dygn med wellness, god mat och där den större tiden spenderas iklädd en morgonrock och i toffeltempo.

Tag en paus från vardagen och njut av total avslappning på ett av världens främsta Spa-hotell. Alla dina sinnen kommer att stimuleras i de harmoniska omgivningarna och bana vägen till förnyad energi och balans.

 

Åk med ditt livs partner, en god vän eller din väninna och njut av ett dygn hos ett av de bästa Spa-hotell ni besökt. Ni har fri tillgång till det omtalade The Creek Experience.
Detta är en behandling med många olika upplevelser för alla dina sinnen. De 250 kvm med nyheter har utgångspunkt från en tropisk regnskog med de fyra grundelementen luft, eld, jord och vatten som bas. Spaanläggningen är byggd i olika naturmaterial för att skapa en tidlös och spännande miljö med nya upplevelser som ingen tidigare presenterat i Sverige.

 

OM UPPLEVELSEN

Direkt när du kommer in möts du av prunkande gröna växtväggar höljda i fuktig, varm dimma och vattenfall som försiktigt rinner ner längs en sluttande stenvägg. När värmen omslukat din kropp ska fötterna få sin fröjd. I de guldinklädda mosaikfaten mjukar fotsaltet från döda havet upp dina fötter.

I vår mörka lagun täckt med en dimridå kryper du sakta ner och låter det varma vattnet omsvärma din kropp. Lianerna hänger ner längs väggarna och du drömmer dig bort till Amazonas härliga laguner. Några facklor brinner med en varm låga så du vet att du inte är helt ensam i djungeln.

I bastudelen hittar du vår turkiska bastu, Hamam. Där ska kroppen tvålas, skrubbas och sköljas av. Allt sker på de uppvärmda britsarna. Ångan ligger tät i bastun och du känner hur sinnesron kryper in i själ och hjärta. Här finns även Rasulen i vilken du smörjer in kroppen med speciell marockansk lera och låter ångan maximera kroppens upptagningsförmåga av lerans mineraler.

 

En varm dusch sköljer av leran och du känner dig uppfräschad långt in i porerna. I luftslussen där varm luft torkar din kropp och du känner dig nu stark och redo för nya äventyr.
En övernattning med spaupplevelse är det extra lilla lyxiga med den stora effekten – den perfekta andningspausen från vardagens stress.

 

Njut!

Upplevelsen gäller för 1 dag och 1 övernattning.
Tillgång till spaavdelningen, samt den nya upplevelsedelen "The Creek". En 3-rätters middag exkl. dryck samt frukost.
Presentkortet gäller för 2 personer i ett dubbelrum.
All bokningsinformation får du på www.godream.se när du loggat in med ditt presentkort.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat…

* Måste fyllas i