Wellness-stranden för 2
På wellness stranden är det sommar året om

 

 

I luften är det 28° varmt och skönt.

 

 

Tänk dig att du sitter på en mjuk och härlig sandstrand i något tropiskt paradis. Du sitter i en skön relaxstol, med fötterna nerborrade i den varma sanden.Den varma sköna solen värmer ditt ansikte och kropp. En ljum vind fläktar i ditt hår och du hör vågorna slår in mot strandkanten.

I handen sitter du med en uppfriskande drink (alkoholfri) och du känner hur din kropp bara slappnar av totalt.

 

Solljuset ligger på en kontrollerad och ofarlig nivå och uppfyller myndigheternas alla krav. Vi har två solsimulatorer som med solens hela spektrum ger både ljus och skön värme.

Att solljuset har en positiv inverkan på oss människor det vet vi alla. Under höst och vinterhalvåret behöver många solen för att orka mer i vardagen.

 

En upplevelse i vår solmiljö får dig att känna dig mer glada, mer ork och energi.

Totalt sett 1 underbar partner

Wellness Spa

Västerås
60 min.
Wellness stranden för 2, varsin uppfriskande drink, gratis wifi på stranden.
Alla som vill känna solens varma strålar på sitt ansikte och kropp.
Lätta sommarkläder (shorts,linne, solglasögon)Ta gärna med badtofflorEn stor handduk att lägga i relaxstolen(finns att hyra för 20kr)Av hänsyn till andra ber vi er ha mobilen på ljudlös eller avstängd Gratis wifi på strandenVänligen kontakta Wellness Spa för tidsbokning och upplys att ni har ett värdebevis från GO DREAM

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3309

149,00
Wellness-stranden för 2
600:-
kr.149
Totalt: 600:- Totalt: