Vinprovningar
Vinprovning i kombination med antingen mat, ost, lakrits eller choklad.
Vinprovningar

I denna upplevelse, innehållande ett flertal olika provningar, guidas du av Sveriges mest hängivna sommelierer genom en njutningsfull smakresa du sent kommer att glömma. Välj mellan både fylliga och lättsamma vinprovningar, med spännande kombinationer såsom lakrits, choklad, olika ostar eller smakrika maträtter.

 

Förutom vinprovningar finns även lyxiga champagneprovningar och goda cocktailprovningar, där du inbjuds till att hitta nya favoriter som kommer att få dina smaklökar att jubla.

 

En provning är den perfekta presenten för att överraska kollegan, visa uppskattning till din hjärtevän eller för att skämma bort dig själv lite extra. Det är en utvecklande upptäcktsfärd som berikar dig med kunskaper som du kan glänsa med vid nästa middagsbjudning!

Totalt sett 3 platser

Karlstad, Linköping, Malmö, Stockholm, Uppsala, Växjö, Örebro, Västerås, Gävle, Falun, Göteborg, Jönköping

- - - -

Syster O Bror

Stockholm

Zaza AB C/O Vin & Avec

Örebro
ca 1,5-2 timmar.
Provningar utöver det vanliga. Vinprovning i kombination med mat, ost, choklad eller lakrits, ripasso- och amaroneprovning, champagneprovning eller cocktailprovning.
Alla som vill utöka sina kunskaper i den ädla dryckens värld. Gäller för 1 person.
All bokningsinformation får du på www.godream.se när du loggat in med ditt presentkort. 18-årsgräns gäller på samtliga provningar.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3318

149,00
Vinprovningar
599:-
kr.149
Totalt: 599:- Totalt: