Vinprovningar

Vinprovning i kombination med antingen mat, ost, lakrits eller choklad.

Vinprovningar

Lagerstatus: På lager

149,00
Välj
Totalt: 599:-
kr.149
Vinprovningar
Totalt: 599:- Totalt:
Payment icons
Vinprovningar

I denna upplevelse, innehållande ett flertal olika provningar, guidas du av Sveriges mest hängivna sommelierer genom en njutningsfull smakresa du sent kommer att glömma. Välj mellan både fylliga och lättsamma vinprovningar, med spännande kombinationer såsom lakrits, choklad, olika ostar eller smakrika maträtter.

 

Förutom vinprovningar finns även lyxiga champagneprovningar och goda cocktailprovningar, där du inbjuds till att hitta nya favoriter som kommer att få dina smaklökar att jubla.

 

En provning är den perfekta presenten för att överraska kollegan, visa uppskattning till din hjärtevän eller för att skämma bort dig själv lite extra. Det är en utvecklande upptäcktsfärd som berikar dig med kunskaper som du kan glänsa med vid nästa middagsbjudning!

ca 1,5-2 timmar.
Provningar utöver det vanliga. Vinprovning i kombination med mat, ost, choklad eller lakrits, ripasso- och amaroneprovning, champagneprovning eller cocktailprovning.
Alla som vill utöka sina kunskaper i den ädla dryckens värld. Gäller för 1 person.
All bokningsinformation får du på www.godream.se när du loggat in med ditt presentkort. 18-årsgräns gäller på samtliga provningar.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i