Lyx övernattning på Villa Strandvägen
Njut av en skön övernattning och en sanslös gourmetupplevelse hos en av Sveriges bästa restauranger

År 1899 byggdes Villa Strandvägen, som har under sitt första år i ny regi, genomgått renovering i varsam takt, där man lagt stor vikt att bevara villans personlighet och historia.

 

Välkommen till ett av Skånes vackraste hus, här ni kan i ett av dem sju välrenoverade rummen avnjuta en underbar övernattning, eller kanske är det ett besök till den prisbelönta restaurangen där den högtmeriterade tv-kocken Daniel Müllern bjuder in till en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga, där dem bästa råvarorna används till klassiska rätter och tillagas på modernt vis, med stor koncentration på skånska smaker.

 

Ni har också tiillgång till Ystad Saltsjöbads SPA, som ligger strax över vägen.


Välkommen till kusten, välkommen till Villa Strandvägen!

Upplevelsen gäller en dag och övernattning.
Övernattning för 2 i medium de luxe rum. 5 rätters middag med fördrink innan maten, frukostbuffe och tillgång till Spa på Ystad Saltsjöbad.
Presenkortet gäller för två personer.
Ankomst tisdag till torsdag. Kan ej bokas i Juli månad. All bokningsinformation får du på www.godream.se när du loggat in med ditt presentkort.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3324

149,00
Lyx övernattning på Villa Strandvägen
5.395:-
kr.149
Totalt: 5.395:- Totalt: