Viktlöshet

Upp till 8 minuters viktlöshet

Viktlöshet

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 38.300:-
kr.149
Viktlöshet
Totalt: 38.300:- Totalt:
Ditt presentkort är giltigt till: 2021-02-17
Payment icons
Viktlöshet

 

Viktlös flygning kan bli ditt livs uppelvelse - en upplevelse som annars bara varit förbehållen till astronauter.Ombord på det specialdesignende Boeing, G-Force One uppnås viktlöshet genom att flyga i en parabolisk båge en såkallad vertikal båge. Specialutbildade piloter udför manövringen och som passagerare upplever du viktlöshet. Flygning sker i Florida, Las Vegas och San Jose.Först flyger G-FORCE upp till  en höjd av 24 000 fot. Piloterna startar därefter att vinkla planet till omkring 45° och når nu en höjd av 34 000 fot. Under denna "pull up" kommer passagerarna att uppleva 1,8 g-krafter. Under flygturen kommer du uppleva upp till 8 minuters viktlöshet fördelat på 12-15 kastparabeller. Var och en av varje parabell ger dig ca. 20-30 sekunders viktlöshet, där du är i sällskap av professionella instruktörer och andra deltagare. G-Force One flyger i ett FAA uppekat flygrum som är omkring 100 miles långt och 10 miles brett.

 

En helt otrolig upplevelse väntar dig när du svävar fritt i luften! 

 

Ca. 5 timmar
Introduktion, frukost, flygtur till passande höjder och retur i allt ca. 8 minuters viktlöshet (12-15 parabler) Foto och certifikat.
1 person
Transport till och från upplevelser är inte inkluderat Se över med ditt eget försäkringsbolag om den täcker upplevelsen

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i