VARFÖR SKA DU VÄLJA GO DREAM?

Ge en gåva från hjärtat

På GO DREAM tror vi på att livet ska upplevas. Upplevelser ger goda stunder och skapar minnen för livet.

Vi har gjort det till vår mission att hjälpa människor att leva ut sina drömmar. Hos GO DREAM hittar du därför Sveriges kanske bästa upplevelser. Förutom ett stort utbud för alla smaker, har vi även en hel del andra fördelar som du kan läsa mer om här nedanför.

 

Priset är detsamma

Oavsett om du köper upplevelsen direkt hos vår samarbetspartner eller hos oss, så är priset detsamma. I gengäld kan våra presentkort kostnadsfritt bytas till andra upplevelser under giltighetsperioden.

 

2 års giltighetstid

Ett presentkort från GO DREAM är giltigt i 2 år efter inköpsdatum.

 

E-presentkort på endast 5 minuter

Har du bråttom kan du välja att få ditt presentkort skickat till dig via e-post i ett snyggt PDF-format, som innehåller både bild och beskrivning av upplevelsen. E-presentkortet skickas direkt till din e-post efter slutfört köp, färdigt att skrivas ut.

 

Kostnadsfri bytesrätt

Innanför presentkortets giltighetsperiod på två år kan presentkortet kostnadsfritt bytas till en av våra andra upplevelser.

 

Din garanti till en bra upplevelse

Våra ambitioner är att vara kvalitetsstämplade för en god upplevelse. Vi väljer därför våra samarbetspartners med omsorg och tar alltid eventuella klagomål allvarligt.

 

Leverans i fin presentask

Hos GO DREAM kan du välja att få ditt presentkort inslaget i en fin presentask och skickat direkt hem till dig på posten. Beställer du innan klockan 15.00 på en vardag så skickar vi beställningen samma dag. Se mer under Allmänna villkor.