0
AKTIVERA PRESENTKORT BYT PRESENTKORT KUNDSERVICE VANLIGA FRÅGOR OM GO DREAM BLI SAMARBETSPARTNER PARTNERPORTAL
Massage och spa

Köp presentkort till härliga massage och spaupplevelser

Massage- och spaupplevelser är det bästa du kan ge dig själv. Det är dessvärre något som de flesta av oss inte väljer att göra i vår hektiska vardag, men det är nämligen inte det klokaste. Det är nämligen bra för både kropp och själ att prioritera en massage någon gång emellanåt. Ge ett presentkort på spa och massage till din flickvän, pojkvän, en familjemedlem eller skäm bort dig själv.

7 Upplevelser
Ystad Saltsjöbad - Deluxe
Ystad Saltsjöbad - Deluxe
3.750:-
Massage
Massage
599:-
Spaklippning
Spaklippning
890:-
Wellness-stranden för 2
Wellness-stranden för 2
600:-
Ystad Saltsjöbad för 2
Ystad Saltsjöbad för 2
3.000:-
Ryggbehandling
Ryggbehandling
750:-
Reningskur
Reningskur
750:-

Några nedprioriterar att skämma bort sig själv för att man känner det inte finns tid till det. Därför är massage- och spaupplevelser den perfekta presenten till den upptagna kvinnan eller mannen som är duktiga på att glömma bort sig själv i förbifarten. På det sättet blir dem nämligen ”tvungna” till att komma ut och uppleva en massage- och spaupplevelse.

Wellness-upplevelser som massage- och spa hjälper till att bibehålla en god hälsa. Här får du nämligen möjligheten för att bara motta, fokusera på ditt eget välmående och bara slappna av. Fler större verksamheter har förstått vikten av bra djupgående massage och ger medarbetare möjlighet för massage i arbetstiden. Är din verksamhet inte en av dem eller vill du skämma bort en du håller kär, så kan du finna ett stort urval av massage- och spaupplevelse hos oss.


Massageupplevelser är bra för din hälsa

En bra massage är inte enbart förknippat med avslappning, men har också massa andra givande effekter. Ordet massage betyder: ”Att metodiskt bota sjukdomar”. Därför ger det också mening att det är en bra metod till att uppnå en god hälsa. En härlig djupgående massage kan också motverka stress, sänka blodtrycket och öka blodcirkulationen. Massagen är självklart också enastående till att lossa spänningar och lindra smärtan som du kan ha. Man ska dock aldrig nedprioritera massage bara för det att man inte har ont på några ställen. Massage är också bra som ett förebyggande medel, och man ska därför inte vänta med att ta till en massör på den grunden. Vi har flera massageupplevelser, om det så är en hotstone-massage, djupgående massage eller en alternativ chokladmassage till dig själv eller den du håller kär. Genom en hotstone-massage kommer massören samtidigt under massagen använda sig av lavasten till att reducera spänningar från din kropp. Värmen från stenen tränger in långsamt och djupt in i muskulaturen och du kommer tydligt kunna märka hur dina spänningar upplöses.

Du kan också hitta vanlig djupgående massage, var på massören kommer skräddarsy behandlingen till var och ens behov. Oavsett vilken slags massage du har lust till, kan du utan tvivel hitta den i vårt stora urval av massageupplevelser.


Spaupplevelser är bra för kropp & själ

Att var i ett spa har många goda effekter för både kropp & själ. Det beror på en kombination av tryckande och masserande effekter samt impulserna av värme och kyla. Att vara i spa hjälper till med att ta bort vätskeansamlingar och göra leder och muskler mer smidiga. Detta för att det varma vattnet kommer mjuka upp dina muskelfibrer och låser upp dina styva leder. Du ska till gengäld inte gå i spa precis innan du ska göra något viktigt. Varmt vatten gör dig nämligen dåsig, så du ska vara ledig för att kunna gå hem till sängen efterföljande om det är nödvändigt. Vi har ett stort urval av spaupplevelser både i form av spa med övernattning och enskilda spa- och massageupplevelser. Vi har också spaupplevelser till den enskilda personen och också spaupplevelser som du upplever med någon annan.