Upptäck Nepal

19 dagars resa med sightseeing, vandring, kajak och mycket mer

Upptäck Nepal

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 21.800:-
kr.149
Upptäck Nepal
Totalt: 21.800:- Totalt:
Ditt presentkort är giltigt till: 2020-11-20
Betyg

Betygsätt den här upplevelsen

Tryck här

Payment icons
Upptäck Nepal

Var med till en helt oförglömlig och exklusiv resa till Nepal och gå på upptäcktsfärd i ett land fullt av äventyr!

 

Din resa börjar när du checkar in på hotellet i Kathmandu. Varva ner och finn dig till rätta innan du besöker Thamel området och Durbartorget, som är känt för sin unika arkitektur. Framemot kvällen serveras en traditionell nepalesisk välkomstmiddag, på en av stadens mest berömda restauranger, där det samtidigt visas en fantastisk kulturell dansföreställning.

 

De kommande dagar på din resa blir fullt av sightseeing, med din alldeles egna privata guide, spännande aktiviteter som kajakpaddling djungeltur, sevärdheter från historiska- och kulturellaplatser,, vattenfall och ett besök i det kända Tibetanska flyktinglägret står på schemat.

 

En resa för livet!

19 dagar i Nepal.
Privat transfer till och från flygplatsen. Hotell övernattning i delat dubbelrum, inkl. frukost. Privata turer i Kathmandu med privat guide, som nämns i agendan , hjälp till klättrings utrustning. Välkomst och farväl middag i Kathmandu. Kajak paddling i Trisuli floden inkl. 1 natts helpension på Royal Beach Camp. 3 dagars helpension i Chitwan National park, inkl. alla aktiviteter som nämns i agendan. 3 dagars helpension inkl. ”Action Package” ( se agenda) på Royal Beach Camp. 3 dagars helpension i Pokhara. Flygresa från Pokhara till Kathmandu inkluderat under vandringen: Helpension ( frukost-lunch-middag) inkl. kaffe/ te under hela vandringen. Boende i lokala Guesthouses, sovsäck. Privat transport från och till, start och slut destinationen på vandringsleden. Bärare till utrustning och professionell guide.Första hjälpen kit.Vandringsledskarta, vandringstillstånd och momsavgift till regeringen. Andra tillbehör som nämns i agendan.
Alla som är äventyrslystna! Gäller för 1 person.
Flygresa till och från Kathmandu är inte inkluderat i priset. Du skal ha en allmän god fysik och hälsa. Du ska ha en giltig reseförsäkring.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i