+2 miljoner har testat våra upplevelser

Tivoli i Köpenhamn - Familjepaket

Ta med familjen till Tivoli i Köpenhamn

Omkring Tivoli i Köpenhamn - Familjepaket

Njut av en härlig dag i en av världens äldsta nöjesparker. Tag familjen eller vännerna med till Tivoli och få gratis entré för 4 personer och åkpass till 2 personer.

Med det här presentkortet får ni en fantastisk upplevelse för hela familjen. Barnen kan till exempel få ett åkpass var, och kasta sig ut i roliga och vilda karuseller, medan föräldrarna njuter av den vackra omgivningen med blombäddar och fontäner med en äventyrlig stämning.

 

Familjpaketet är också en bra presentidé för morföräldrar som vill ge sina barnbarn en fin upplevelse. Tivoli är inte bara åkattraktioner. Ni kan också se Pantomimteatern, gå på Fredagsrock, eller mata karparna i Tivolisjön. Tivoli har också Köpenhamns största utbud av olika maträtter, där du kan få allt från varmkorv till gourmetmiddag. En tur till Tivoli är alltid trevligt, och oavsett vad ni gör, så kommer ni att få en fantastisk dag tillsammans, fylld av upplevelser!

bra att veta

Varaktighet:
En dag.
Inklusive:
Entré för 4 personer och åkpass till 2 personer.
Gäller för:
Gäller för 4 personer.
Viktig info:
Kom ihåg att ta med dig ditt presentkort till Tivoli, där du inlöser det direkt i entrén, då detta gäller som betalning. Om du inte har ditt presentkort med dig, riskerar du att bli avvisad. Observera att några av åkattraktionerna har krav om viss längd och fysik.

Tidigare recensioner

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 1.220:-
kr.149
Tivoli i Köpenhamn - Familjepaket
Totalt: 1.220:- Totalt:
bottom: 140,