Tivoli i Köpenhamn - Entré för 1
Tivoli i Köpenhamn - Entré för 1

Med detta presentkort kan du få njuta av en heldag i Tivoli i vackra Köpenhamn. Den legendariska traditionella nöjesparken är en upplevelse för alla, alla tider på året. 

Njut av en skön sommardag i den vackra omgivningen med doften av popcorn, glada skrik från berg- och dalbanan, solsken, fontäner och en äventyrlig stämning. 

 

Ni kan t.ex. använda presentkortet på en fredag, och lyssna på kända artister till Fredagsrock. Eller besöka Tivoli under höstlovet, där det är spöklikt pyntat till Halloween med pumpor, häxor och fågelskrämmor – det är härligt skrämmande när det är som bäst. Ni kan också välja att använda presentkortet till en upplevelse på Jul på Tivoli. Det bliver knappast mer julstämning – söta små nissar, doft av kanel, små bodar med klenäter och kanderade äpplen, och glögg med pepparkakor. Det finns också speciella åkattraktioner som bara kör under julen.

 

Välj ert äventyr och få en fantastisk dag på Tivoli.

En dag inom Tivolis öppettider.
1 entrébiljett.
Gäller för 1 person.
OBS! Några av åkattraktionerna har krav om viss längd och fysik.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3456

149,00
Tivoli i Köpenhamn - Entré för 1
185:-
kr.149
Totalt: 185:- Totalt: