Tivoli i Köpenhamn - Entré för 2
Besök Tivoli i Köpenhamn

Med detta presentkort kan du och en följeslagare få en härlig dag på Tivoli. Den legendariska traditionella nöjesparken är en upplevelse för alla och under alla tider på året.

Njut av en skön sommardag i den vackra omgivningen med doften av popcorn, glada skrik från berg- och dalbanan, solsken, fontäner och en äventyrlig stämning.

Ni kan t ex använda presentkortet på en fredag, och lyssna på kända artister till Fredagsrock. Eller besöka Tivoli under höstlovet, där det är spöklikt pyntat till Halloween med pumpor, häxor och fågelskrämmor – det är härligt skrämmande när det är som bäst. Ni kan också välja att använda presentkortet till en upplevelse på Jul på Tivoli. Det blir knappast mer julstämning – söta små tomtenissar, doft av kanel, små bodar med klenäter, kanderade äpplen och glögg med pepparkakor. Det finns också speciella åkattraktioner som bara kör under julen.

Välj ert äventyr och få en fantastisk dag på Tivoli.

Totalt sett 1 underbar partner

Tivoli A/S

København V
En dag under Tivolis öppettider.
2 entrébiljetter.
Gäller för 2 personer.
Kom ihåg att ta med dig ditt presentkort till Tivoli. Här löser du in det direkt vid entrén, då detta gäller som betalning. Om du inte har ditt presentkort med dig, riskerar du att bli avvisad. OBS! Några av åkattraktionerna har krav om viss längd och fysik.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 2766

149,00
Tivoli i Köpenhamn - Entré för 2
370:-
kr.149
Totalt: 370:- Totalt: