Tivoli i Köpenhamn - Åkpass
Tivoli i Köpenhamn - Åkpass

 

Njut av en skön sommardag i vackra omgivningar där du kan känna doften av popcorn, höra glada skrik från karusellerna, känna solens värme mot huden och strosa runt bland fontäner och vackra planteringar.

 

Förutom att njuta av omgivningen ska du såklart även testa alla häftiga, spännade och fartfyllda åkattraktioner som finns i nöjesparken. Du hittar bland annat HC Andersens "Den flygande kofferten", ett klassiskt Pariserhjul, den spännande berg- och dalbanan "Gruvan", "Det gyllene tornet" för den som inte är rädd för höjder, eller varför inte den häpnadsväckande, legendariska Demonen?

 

Vad väntar du på? Köp din Tivoli-upplevelse redan idag för en fantastisk dag fylld av äventyr!

En dag.
Åkpass till Tivoli i Köpenhamn under en dag.
Gäller för 1 person som söker lite extra spänning för dagen.
Upplevelsepresentkortet ska medtagas till biljettkontoret på Tivoli i Köpenhamn, beläget på Vesterbrogade. Presentkortet gäller som betalning.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3457

149,00
Tivoli i Köpenhamn - Åkpass
340:-
kr.149
Totalt: 340:- Totalt: