Tacokurs
Lär dig göra tacos på mexikanskt vis
Tacokurs

Gillar du tacos? Då är det här definitivt något för dig!

 

Tacohyllorna i svenska matbutiker är långa, men vi är många som spelar på säkra kort – köttfärs, tacokrydda, ost och grönsaker. 

 

Med hjälp av de duktiga kockarna på Henriks matbod ser vi till att ta upplevelsen till en helt ny nivå!

 

Vi lär oss laga tacos på mexikanskt vis. Bland annat får vi göra egna tortillas på majsmjöl, lära oss hur man gör en riktigt god guacamole och komponera fyllningar som kyckling, bönor, salsa och flera olika spännande såser till ett helt nytt koncept!

 

Tacokursen lär oss grunderna i genuin mexikansk taco – något som skiljer sig från den mer amerikanska variant som de flesta svenskar är vana vid.

 

Efter att du gått tacokursen kommer du vilja byta ut den snabblagade tacofredagen mot bjudningar för nära och kära. En perfekt upplevelse för både tacofantasten och hemmakocken som vill lära sig mer om den mexikanska klassikern som nästan kan klassas som en ny svensk nationalrätt!

 

Välkommen till en färgsprakande matfest med härliga dofter och smaker som du sent kommer att glömma!

 

OBS! För tillfället är denna upplevelse inte tillgänglig för bokning på grund av sjukdom. 

Kontakta kundservice för mer information på telefonnummer: 08-52 50 24 06 eller på e-mail: info@godream.com

Presentkortet är giltigt i 2 år från inköpsdatum.
För 1 person som vill bli mästare på tacos.
För 1 personer som älskar tacos
Upplevelsen gäller för 1 person som vill bli mästare på tacos. För mer information samt öppettider, logga in med ditt upplevelsepresentkort på godream.se.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3506

149,00
Bortlagen produkt