Sushikurs för 1 person
Lär dig att tillaga en japansk delikatess

I denna smakrika sushiupplevelse får du lära dig att laga sushi från grunden. Den japanska delikatessen har letat sig in i allt fler svenska hem och snart har den tagit över efter den vedertagna tacofredagen. Allt fler lagar numera sushi hemma, men det kan vara svårt att få till den där perfekta konsistensen på riset och att få smakerna att gifta sig lika fint som de gör när man köper från restaurangen.

 

Trots att Youtube-klippet, som enligt titeln skulle hjälpa dig att göra ”World’s best sushi”, har gått varmt, blir resultatet kanske inte alls som de små läckerbitarna du ser på skärmen. För att bli duktig på riktigt ska man lära sig från de bästa.

 

Med upplevelsen sushikurs får du guidning av experter som lär dig hur du lagar sushi från grunden. Ni använder fina ingredienser såsom lax, gurka, avokado och andra grönsaker, lär er att koka ris med den där perfekt krämiga konsistensen och blir experter på att rulla samman och skära upp godbitarna snyggt och prydligt. Den spännande och lärorika kursen avslutar ni sedan på bästa sätt – genom att avnjuta delikatesserna ni precis skapat!

 

OBS! För tillfället är denna upplevelse inte tillgänglig för bokning på grund av sjukdom. 

Kontakta kundservice för mer information på telefonnummer: 08-52 50 24 06 eller på e-mail: info@godream.com

Den tid det tar att bli duktig på att tillaga de små godbitarna.
Ge dig själv en utmaning, eller ge bort en riktigt spännande present i form av en sushikurs. Med en sushikurs från GO DREAM blir du en mästare till att tillaga dom japanska delikatesserna.
Lär dig från proffs och bli expert på att laga den japanska delikatessen sushi.
Bokningsinformation fås på https://godream.se/bokning/logga-in/ efter köpt presentkort. Denna sushikurs finns i Stockholm, Göteborg , Malmö, och Uppsala

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3437

149,00
Bortlagen produkt