Sushikurs för 1 person

Lär dig att tillaga en japansk delikatess

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 760:-
kr.149
Sushikurs för 1 person
Totalt: 760:- Totalt:
Payment icons
Sushikurs för 1 person

I denna smakrika sushiupplevelse får du lära dig att laga sushi från grunden. Den japanska delikatessen har letat sig in i allt fler svenska hem och snart har den tagit över efter den vedertagna tacofredagen. Allt fler lagar numera sushi hemma, men det kan vara svårt att få till den där perfekta konsistensen på riset och att få smakerna att gifta sig lika fint som de gör när man köper från restaurangen.

 

Trots att Youtube-klippet, som enligt titeln skulle hjälpa dig att göra ”World’s best sushi”, har gått varmt, blir resultatet kanske inte alls som de små läckerbitarna du ser på skärmen. För att bli duktig på riktigt ska man lära sig från de bästa.

 

Med upplevelsen sushikurs får du guidning av experter som lär dig hur du lagar sushi från grunden. Ni använder fina ingredienser såsom lax, gurka, avokado och andra grönsaker, lär er att koka ris med den där perfekt krämiga konsistensen och blir experter på att rulla samman och skära upp godbitarna snyggt och prydligt. Den spännande och lärorika kursen avslutar ni sedan på bästa sätt – genom att avnjuta delikatesserna ni precis skapat!

 

Den tid det tar att bli duktig på att tillaga de små godbitarna.
Ge dig själv en utmaning, eller ge bort en riktigt spännande present i form av en sushikurs. Med en sushikurs från GO DREAM blir du en mästare till att tillaga dom japanska delikatesserna.
Lär dig från proffs och bli expert på att laga den japanska delikatessen sushi.
Bokningsinformation fås på https://godream.se/bokning/logga-in/ efter köpt presentkort. Denna sushikurs finns i Stockholm, Göteborg , Malmö, och Uppsala

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i

Tidligere anmeldelser

Öner
Jag bor i Göteborg och vill lära mig att laga sushi om ni har kurser i Göteborg