Sushi för 2
Sushi för 2

Menyn står klar. Små bitar på rad, rullade i tång, minimalistiskt pyntade och fyllda med smak. Väck dina smaklökar, med vacker, färskgjord sushi från det traditionella japanska köket. Sushi tillagas alltid av helt färska råvaror med massor av smak. Dessutom smakar det inte bara gott, de vackert utformade sushibitarna är även en estetisk upplevelse. Därför är upplevelsen Sushi för 2 en annorlunda middagsupplevelse som skämmer bort både ögon och smaklökar.

 

Välj mellan flera olika sushirestauranger runt om i hela landet, alla utvalda på grund av deras höga kvalitet och med fokus på att ge gästerna en alldeles speciell upplevelse. Menyerna varierar från ställe till ställe, men alla restauranger håller samma goda standard. Innehållet kan bestå av allt från nigiri, uramaki och futomaki, till mycket annat. Avnjut sushin med en god vän, kollega eller någon du håller kär.

 

Ni väljer själv om ni vill äta på någon av de fina restaurangerna, eller om ni vill ta med kalaset hem i form av takeaway. Smaklig måltid!

Totalt sett 10 platser

Soya Jönköping

Jönköping

Shimadas Sushiakademi

Borås

Ichi Ban Sushi Bar

Göteborg

Sugoi City

Helsingborg

Sugoi Böljan Helsingborg

Helsingborg

Sugoi Lund

Lund

Miyagi’s sushi

Malmö

Sugoi Malmö

Malmö

Bangkok Thai

Malmö

Sugoi Väla

Ödåkra-väla
Den tid det tar att avnjuta en god middag med sushi.
Sushimeny för 2.
2 personer.
Sushimenyn kan också fås som takeaway.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3327

149,00
Sushi för 2
299:-
kr.149
Totalt: 299:- Totalt: