Sumobrottning för 4
Passa på att utmana dina vänner, bekanta, kollegor, lagkamrater på denna roliga aktivitet!
Sumobrottning för 4

 

Sumobrottning är en japansk kampsport med uråldriga traditioner, där kraftfulla män brottas upprätt. Syftet med denna kamp är att antingen få ut motståndaren ur ringen eller få ner denne på marken.

 

Iklädda stora skumgummifyllda dräkter tävlar två brottare åt gången mot varandra. När gongen ljuder börjar brottarna psyka varandra genom att titta varandra i ögonen. När de är beredda sätter de ner båda sina händer på mattan.

 

Nu gäller det att få sin motståndare ur balans så att denne antingen faller eller hamnar utanför mattan. Det är tillåtet att dels knuffa ut motståndaren från ringen, det räcker med att bara en kroppsdel (foten t.ex.) hamnar utanför ringen, eller dels brotta ner motståndaren på mattan, det räcker med att knäet nuddar mattan. I en utslagsturnering där bäst av ett förutbestämt antal ronder vinner matchen.

Totalt sett 1 underbar partner

Escape Ludvika

Grängesberg
ca 60 min.
Sumobrottning för fyra personer.Ca 60 min brottning.
En speciell upplevelse att dela med vänner, familj eller arbetskollegor.
Vänligen kontakta Escape Event för bokning , Christoffer Meijer Tel : 070 - 356 96 89 Du ska vara minst 150 cm lång för att kunna deltaga. Du bör avstå från denna aktivitet om du är gravid har hjärtproblem eller rygg / nackproblem.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

E-presentkort

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Presentlåda

Om du vill ha en enkel och billigare lösning, erbjuder vi att skriva ut ditt presentkort på högkvalitativt papper och skicka det i ett snyggt kuvert.

Kuvert

ID 3351

149,00
Sumobrottning för 4
495:-
kr.149
Totalt: 495:- Totalt: