Sumobrottning för 4

Passa på att utmana dina vänner, bekanta, kollegor, lagkamrater på denna roliga aktivitet!

Sumobrottning för 4

Lagerstatus: På lager

149,00
Totalt: 495:-
kr.149
Sumobrottning för 4
Totalt: 495:- Totalt:
Payment icons
Sumobrottning för 4

 

Sumobrottning är en japansk kampsport med uråldriga traditioner, där kraftfulla män brottas upprätt. Syftet med denna kamp är att antingen få ut motståndaren ur ringen eller få ner denne på marken.

 

Iklädda stora skumgummifyllda dräkter tävlar två brottare åt gången mot varandra. När gongen ljuder börjar brottarna psyka varandra genom att titta varandra i ögonen. När de är beredda sätter de ner båda sina händer på mattan.

 

Nu gäller det att få sin motståndare ur balans så att denne antingen faller eller hamnar utanför mattan. Det är tillåtet att dels knuffa ut motståndaren från ringen, det räcker med att bara en kroppsdel (foten t.ex.) hamnar utanför ringen, eller dels brotta ner motståndaren på mattan, det räcker med att knäet nuddar mattan. I en utslagsturnering där bäst av ett förutbestämt antal ronder vinner matchen.

ca 60 min.
Sumobrottning för fyra personer.Ca 60 min brottning.
En speciell upplevelse att dela med vänner, familj eller arbetskollegor.
Vänligen kontakta Escape Event för bokning , Christoffer Meijer Tel : 070 - 356 96 89 Du ska vara minst 150 cm lång för att kunna deltaga. Du bör avstå från denna aktivitet om du är gravid har hjärtproblem eller rygg / nackproblem.

VI SLÅR IN DIN UPPLEVELSE I EN FIN PRESENTASK

Det är såklart tanken som räknas, men det finns få saker som är bättre än att få en riktigt fint inslagen present.

E-presentkort

Vill du ha ditt presentkort direkt? Då kan vi skicka det till din e-postadress så att du själv kan skriva ut det, och slå in det som du önskar.

Presentförpackning

Föredrar du att låta oss göra hela jobbet? Det gör vi gladeligen. Vi lägger presentkortet i en exklusiv presentask och skickar det hem till dig på posten.

Vad säger våra användare?

Senaste på Instagram #GoDreamMoment

Berätta för andra hur din upplevelse har varit. Var det kul, mysigt, spännande, intressant eller något helt annat?

* Måste fyllas i