Studentpresent 2020

Hitta inspiration till den perfekta studentpresenten här.

Är du ute efter en studentpresent? Då har du hittat rätt. Här har vi nämligen en uppsjö spännande, roliga och minnesvärda presenttips – våra härliga upplevelsepresenter.

Vi på GO DREAM har upplevelser som passar som studentpresent till både killar och tjejer, anpassade till alla olika smaker och typer av personligheter. Därför kan vi rekommendera en upplevelsepresent – en gåva som brukar vara högt uppskattad.

78 Upplevelser

Som vi alla vet tar man bara studenten en gång i livet, och det är en speciell dag som många av oss minns klart och tydligt. Därför är det extra viktigt att det här festliga tillfället, och inte minst all möda och slit man lagt ner under åren, firas med en speciell och rolig present. Vi vet dock att det inte alltid är det lättaste att komma på vad man ska ge studenten. Kanske har man helt olika intressen, är i helt olika åldrar, eller så kanske man inte träffas så ofta att man vet vad personen uppskattar. GO DREAM har upplevelser som passar till alla typer av personligheter.

Utbudet av presenter är bra, så ta en funderare på vad du tror skulle kunna passa studenten. Är det kanske ett presentkort till massage efter den hektiska studietid han eller hon precis har genomgått? Eller ska studenten kanske kickstarta sommaren med en adrenalinfylld upplevelse? Oavsett vad du väljer kommer en upplevelse vara något studenten kommer att minnas och kunna se tillbaka på under lång tid framöver.

För att hjälpa till lite på traven har vi såklart dragit vårt strå till studentpresent-stacken, genom att här på sidan samla de GO DREAM-upplevelser vi tror passar bäst till en nybakad student.

Så spana in sortimentet här nedanför, och hitta den perfekta gåvan till studenten som just precis checkat av det sista provet. Om du mot förmodan inte skulle hitta något i urvalet här, kan du alltid spana in alla våra upplevelser på vår startsida. Vi vet, som tidigare nämnt, att det här med presentköp kan vara lite klurigt. Därför erbjuder vi bytesrätt hela tiden under de två år som presentkortet är giltigt (gäller från och med inköpsdatumet).


Vad ger man i studentpresent till honom?

Letar du efter en studentpresent till en ung man? Då har vi massor av idéer som du kan inspireras av här. Om du vill unna den nyblivne studenten det där lilla extra, låt honom fira att han blivit student med en riktigt god bit mat (eller flera bitar för den delen). Vi har nämligen ett flertal delikata mat- och gastronomiupplevelser att erbjuda. Eller vad sägs om en gourmetmiddag för två eller kanske ett skrovmål vid korvmojjen med upplevelsen Galen i korv? Om han är mer för dryck, så låt honom i stället utforska champagne- eller cocktailvärlden i en spännande champagneprovning eller cocktailprovning (18-årsgräns gäller på båda upplevelserna).

Om han i stället föredrar riktigt adrenalinstinna upplevelser, så kika på vårt adrenalinsortiment som erbjuder studenten att få köra världens snabbaste muskelbil, att prova på att sväva med Bodyflight i vindtunnel, eller genomgå en spännande kamp i paintball, bland mycket annat.


Vad ger man i studentpresent till henne?

Om nu studenten i stället är en ung kvinna, vad kan då passa som den perfekta studentpresenten till henne?

Alla av de ovanstående upplevelserna kan naturligtvis passa minst lika bra till en tjej såväl som en kille. Men på GO DREAM har vi även presentkort som är lite extra populära bland just tjejer och kvinnor. Här finns både upplevelser där hon får lite egentid, såväl som upplevelser där kompisgänget eller väninnan också kan hänga med. Du kan till exempel välja mellan olika presentkort till wellness-upplevelser för en eller flera personer. Dessutom har vi flera presentkort till god mat där hon exempelvis kan få avnjuta riktigt god sushi, eller kanske starta en helgmorgon med en lyxig brunch för två, tillsammans med bästa vännen, pojkvännen eller flickvännen.

Ett annat hett tips är att ge henne lite avkoppling efter en tid som säkert varit rätt stressande, i form av en härlig hotellövernattning för två. Med en sådan upplevelse kan hon komma bort från vardagen, kanske upptäcka en ny stad, och njuta av lyxen att bo på hotell.

Om hon är den äventyrliga typen som gillar att vara igång och att prova nya saker, kan en oförglömlig luftballongstur vara den helt rätta presenten.

Oavsett vad du tänker dig, tror vi att du kommer kunna hitta den perfekta studentpresenten här på sidan. Om du inte skulle hitta vad du söker just här, så prova också att gå till vår startsida där du kan se hela vårt sortiment – vi har nämligen fler 120 upplevelser att välja mellan.


Studentpresent till flickvännen eller pojkvännen

Om din pojkvän eller flickvän tar studenten i år, är det som upplagt för att ge honom eller henne en upplevelsepresent som ni båda kan uppleva tillsammans. Kanske är det till och med så att både du och din hjärtevän tar studenten i år? Ännu bättre. Vi har nämligen många upplevelser för par. Eller vad sägs om en mysig middag med utsökt mat som intas i riktigt stämningsfull atmosfär? Eller kanske en mysig naturupplevelse där ni får spendera tid med bara varandra? Möjligheterna är många, så sätt igång och spana in vårt sortiment, välj den rätta upplevelsen, så att du och din kärlek snart kan uppleva nya minnesvärda stunder tillsammans med denna fantastiska studentpresent.