Studentpresent

Champagnefrukost, utspring, studentflak och sist men inte minst – frihetskänsla!

Studenten är en härlig tid som många uppskattar, oavsett om det är man själv som står i centrum under dagen eller om det är en kär vän eller släkting som ska firas – en tid med mycket firande som många ser fram emot. Det är en dag som bjuder på god mat, drinkar, samtal med goda vänner, tårta, och mycket annat. Någonstans mitt emellan alla dessa godbitar, ska också den spännande presentöppningen ske. Ett uppskattat tillfälle där gästerna kan visa sin uppskattning och studenten får en liten extra belöning för mödan under de gångna skolåren.

Just den här biten av studentfirandet – att hitta en bra present – är många gånger en klurig uppgift. Speciellt om det är en släkting man kanske inte träffar så ofta, eller kompisparets dotter vars stil och smak du inte känner till. Vanligen radas det upp glas, skålar, vaser och ljuslyktor på presentbordet. Det är presenter som säkerligen kommer till användning så småningom, men som kanske inte är särskilt personliga eller unika.

Därför vill vi tipsa om en present som kommer att bli hågkommen under lång tid. En present som kan bli det första steget mot drömlivet, nu när den kära studenten är beredd att kliva in i nästa fas av sitt liv. Vi talar såklart om en upplevelsepresent! En upplevelsepresent kan vara bryggan till att pröva det där man alltid velat pröva. En upplevelse kan visa vägen till möjligheter och uppmuntra till att våga pröva nya saker.

Köp en present som kommer att väcka nyfikenhet under presentöppningen. För att se vad vi på GO DREAM tror passar extra bra till en student, fortsätt bara neråt på sidan.

 

 

76 Vara(or)